Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Hyllesystem

55 stk produkter
Viser 24 av 55 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Vi på Trademax vet at variasjonen i behov for oppbevaring i hjemmet er minst like stor som antall husholdninger i Norge. Derfor har vi prioritert variasjon når vi designer vårt sortiment av hyllesystem. Uansett om du bor i en liten studentleilighet eller et stort hus finner du fine, praktiske og billige hyllesystem blant våre produkter.

Hyllesystem skaper lagring som passer deg

 • Hvilken type av hyllesystem skal jeg velge?

  Tenk på hvilke ting du trenger å oppbevare. Når det gjelder bøker og pyntegjenstander, kan et åpent hyllesystem være passende, der tingene bidrar dekorativt til miljøet. Om det derimot er klær, papir eller annet som for det meste ser rotete ut om det ligger fremme, kan et møbel med skuffer være smart.
 • Hva er viktig å tenkte på?

  Tenk på å velge et hyllesystem som du får plass til der du ønsker. Finn ut hvilke dimensjoner hyllesystemet du liker har, og bruk deretter et målebånd for å få et bilde av hvor mye plass møbelet kommer til å ta. Om det allerede er fullt på gulvet fungerer en hylle som du fester på veggen, perfekt.
 • Hvilke materialer er tilgjengelige?

  Trademax sortiment av hyllesystem inneholder materiale og farger som gjør at alle kan finne noe som passer dem. Velg blant hyller i tre, lakkerte hyller, hyller i metall eller hyllesystem som blander ulike material.
 • Går det å bestille hyllesystem på nettet?

  Absolutt. Når du har funnet et fint, praktisk og billig hyllesystem, kan du bestille det enkelt og praktisk direkte fra oss her på Trademax.no.