Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Hylleplan & hyllekonsoll

122 stk produkter
Viser 24 av 122 produkter
1
...
6

Å skaffe hyller er litt vitenskap i seg selv. Det er så mange valg at du kan bli handlingslammet bare ved å se på dem. Kun her hos Trademax har vi et stort utvalg av hyller, hylleplan og hyllekonsoll. Så vi forstår godt at det er vanskelig å velge. Her er noen vanlige spørsmål, svarene på dem kan hjelpe litt med valgene.

Få mer plass med hylleplan og hyllekonsoll

  • Bør jeg ha en hylle på veggen eller på gulvet?

    Valget mellom å få en hylle på veggen eller en som står på gulvet handler om to forskjellige aspekter; muligheten til å feste tunge gjenstander til veggen samt gulvplass. Har du god gulvplass er det enkleste å få tak i hyller som står rett på gulvet. Men vil du spare plass er veggmonterte hyller det enkleste. Men da må du vite om veggene dine tåler det og deretter kunne montere dem.
  • Hvordan monterer jeg hyllekonsoll på veggen?

    Først og fremst må du finne ut hvilket materiale veggene dine er laget av. Hvis det er murstein eller betong, må du bore hull med en betongbor og sette inn ordentlige skruer med plugger. Er det en gipsvegg, må du finne ut hvor stenderne er og skru inn opphengsanordningene. Du må imidlertid alltid være sikker på at det ikke er elektriske kabler eller vannrør i veggene der du ønsker å skru. For å være helt på den sikre siden, ansett en håndverker.
  • Fungerer eikehyller?

    Reoler i eik fungerer utmerket. Den er stilig og eksklusiv. Det er også en slitesterk tresort som holder i mange år.