Hjørnehylle

103 stk produkter
1115411(1).jpg

I tillegg til å benytte seg av overflater som ellers kan være vanskelige å møblere, er en hjørnehylle en stilig interiørdetalj. Liv opp hjemmet ditt ved å velge en praktisk og vakker hjørnehylle fra vårt brede og rimelige sortiment. Du får både et møbel som myker opp innredningen din og en praktisk oppbevaringsmulighet i alle rom.

Utnytte rommet på en stilig måte med en hjørnehylle

Hvordan velger jeg min hjørnehylle?

Det første du må tenke på er om du vil ha en eller flere hyller i hjørnet ditt. Da er spørsmålet om du vil at hjørnehyllen din skal festes på veggen eller stå på gulvet. Utseende og størrelse er selvsagt også faktorer som er viktige, for det er faktisk et møbel som bør passe inn hos deg.

Hva bør jeg vurdere når jeg setter opp hjørnehyllen min?

Du bør alltid bruke skruer og plugger lange nok til at hyllen tåler både sin egen vekt og tingene du har tenkt å legge på den. Husk også å bruke vater eller linjal for å sikre at hjørnehyllen sitter helt vannrett. Mål gjerne avstanden til andre møbler, slik at du får en god harmoni i linjene i interiøret.

Hva kan jeg legge på hjørnehyllen min?

På en hjørnehylle er det både pent og hyggelig å ha pynt for eksempel. En plante eller en vase på toppen av en hjørnehylle gjør den til mer enn bare en oppbevaringsplass. En hjørnehylle er selvfølgelig perfekt for å ha bøker i, kanskje sammen med brettspill. Bare fantasien setter grenser for hva du kan oppbevare og dekorere med i hjørnehyllen din.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)