Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 1394 produkter
1
...
59

Populære filtreringer

Når du vil spare gulvplass eller bare ha noe fint på veggen, er en vegghylle perfekt. I vårt sortiment finner du vegghengte hyller i ulike stiler og med ulike funksjoner, slik at du kan velge hengende hyller som passer deg. Velg blant våre stilige og billige hyller vegg til hjemmet ditt.

Spar gulvplass med en stilig vegghylle

Hva bør jeg tenke på når jeg velger vegghylle?

Det er viktig å tenke på hvor mye plass du trenger og velge størrelsen på vegghengte hyller i henhold til det. For å skape harmoni i rommet, er det lurt å velge en vegghylle som passer til fargene og stilen i rommet. Du kan enten velge en vegghylle som smelter inn eller en som kontrasterer. Velg også hyllen basert på funksjonen, for eksempel om du skal bruke vegghyllen som bokhylle.

Hvor kan jeg plassere mine vegg hyller?

En vegghylle ser flott ut enten over andre møbler eller alene på en vegg. Du kan ha vegghyller i hvilket som helst rom. Det er fint å ha en vegghylle for bøker og vakre gjenstander i stuen, og det er praktisk å ha en vegghylle i gangen, på badet eller på vaskerommet.

Hvordan monterer jeg vegghyllen min på best mulig måte?

Siden en hengende hyller ikke bare skal bære sin egen vekt, men også det du legger på den, må du bruke plugger og skruer som fester seg ordentlig i veggen. Pass på å sjekke med et vater at vegghyllen din er montert rett. Vær også nøye med at vegghyllen ikke er i veien for dører.