Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 5 av 5 produkter

Hvis du liker å variere innredningen, og endre malerier eller bilder når stemningen slår til, så invester i bildelist. Med en bildehylle på veggen får du muligheten til å eksponere det du ønsker å se for øyeblikket, flytte rundt, bytte ut og variere i det uendelige. Det kan være store og små bilder, gjenstander, eller hva du måtte ønske. Du slipper å slå inn nye spiker eller kroker som skader veggen. Bildehyller fungerer like godt til for eksempel kokebøker på kjøkkenet. Du kan montere flere lister på rad ved siden av hverandre for å få en sammenhengende bildelist på veggen til dine malerier eller bøker.

Vis frem dine fine malerier og bøker med en bildehylle

  • Hvordan fester jeg en bildelist på veggen?

    Du fester en bildelist til veggen med et par skruer. Bildehylle har skruehull for montering mot vegg eller såkalte nøkkelhull i hyllen, hvor du henger hyllen på skruer. Skru listen til veggen i den høyden du velger og pass på at den havner horisontalt. Har du gipsvegger, husk å bruke spesielle gipsskruer for best feste.
  • Hvilke farger er bildelistene tilgjengelig i?

    Bildelistene er tilgjengelige i hvitt og svart. Det er en smakssak om du vil ha kontrasten til en svart bildelist mot en lys vegg eller om du foretrekker at stripen går i ett med veggen.
  • Hvor lange er bildelisten?

    Hvis du ønsker en ekstra lang bildelist, finnes de i lengdene 150 cm og 110 cm. Ønsker du flere kortere lister, finnes de også i lengder på 60 cm i pakker med to. Mål hjemme hva du har plass til og kombiner for optimal plassering.