Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 6 av 6 produkter

Medisiner bør være lett tilgjengelige og enkle å finne. Derfor har vi på Trademax valgt å inkludere medisinskap i vårt sortiment. Medisinskap sikrer at piller og medisiner oppbevares på et trygt og sikkert sted, slik at barn eller uautoriserte ikke får tak i dem og kommer til skade. Selv om du bare trenger å oppbevare noen hodepinepiller, er det bra å ha et solid medisinskap som kan låses. Det er enkelt å få oversikt over hva som er i et medisinskap, og det er god plass i skapet til å oppbevare plaster, sårsalver og andre medisinske produkter.

Sikker oppbevaring med et stilig medisinskap

Er et medisinskap sikkert?

Når du har et medisinskap, vet du at du oppbevarer medisinen din på en ansvarlig måte, og du vet hvor den er. Når medisiner ikke brukes, er det naturlig å låse dem inn. Hos oss på Trademax finner du stilige og trygge medisinskap der du trygt kan oppbevare medisiner og andre helseprodukter du ønsker å beskytte.

Hvor kan jeg plassere et medisinskap?

De medisinskapene du finner hos oss på Trademax er stilige og elegante og passer derfor lett inn i et hjemmemiljø. Ditt medisinskap passer godt inn i det friske baderomsmiljøet, på et toalett eller i et garderobeskap. Det viktige er at skapet er lett tilgjengelig hvis du skulle trenge å komme til den medisinske utstyret eller medisinen som oppbevares i medisinskapet.

Hvordan monterer jeg et medisinskap?

Medisinskap monteres fra innsiden av skapet med skruer i veggen. Bruk en skrutrekker og plugger for å forsikre deg om at skapet sitter stabilt. Monter skapet på ansiktshøyde og sørg for at nøkkelen til skapet oppbevares et sted der du enkelt kan nå den. Hvis du har spørsmål om medisinskapene som er tilgjengelige hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.