Bini

Bini – sakkosekken barna drømmer om

Bini-merket produserer de deiligste sakkosekkene på markedet. Bini sine sekker er designet med tanke på barnekomfort slik at barna kan ligge, sitte og leke på dem i timevis.

Hvilke produkter kan jeg finne fra Bini?

Bini tilbyr deg sakkosekker og sittepuffer til barn. De mest kjente produktene fra merket er de bedårende Panda sakkosekkene som du finner hos oss på Trademax. Du kan også kjøpe for eksempel Star-sekken, Panda-mønstersekken og Original-puffen.


Hvordan ble Bini startet?

Da grunnleggeren Kate var ute på jakt etter en vinterlue sammen med sønnen, så slo en tanke henne. I løpet av bare et par dager hadde hun produsert en prototype av en kreativ duffelveske for barn, og Bini-merket ble født. Kate fikk navnet Bini fra handleturen da hun lette etter en lue, som på engelsk kalles en «beanie». Siden den gang har Binis søte sekker og puffer vært en suksess over hele verden, og i dag kan du finne dem hos oss på Trademax.


Hvilket materiale er Binis sekker laget av?

Binis burlapsekker er laget av organisk bøyelig bomull for å gi best komfort for barn. Materialet er fritt for både kjemikalier og silikon. Alle utskriftene på burlapsekkene er vannbaserte og laget med en spesiell silketrykkmetode. Innerposen til selve produktet er fylt med polypropylen, som er et materiale som raskt former seg etter kroppen. Sekkene lages også for hånd i Europa.

Viser 14 prisverdt produkter
brandBanner
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje