Cura of Sweden

Viser 20 prisverdt produkter

Cura of Sweden – sov godt med en vektdyne

Cura of Sweden produserer og selger CE-merket, miljø- og kvalitetssertifiserte vektdyner som er registrert hos det svenske legemiddelverket som et godkjent medisinsk hjelpemiddel for forbedret søvnkvalitet. Cura of Sweden tilbyr vektdyne i flere ulike modeller og vekter for at du skal kunne finne en dyne som passer akkurat dine behov.

Kampanje
Sorter etter

Vektdynen forbedrer både søvn og helsen

Ergoterapeuter rundt i Sverige har lenge anbefalt vektdyner fordi de har vist en positiv effekt på både søvn og helse. En vektdyne er spesielt egnet for personer med søvnproblemer, men har en positiv effekt og bidrar til forbedret søvnkvalitet for alle som bruker det. I Sverige lider en tredjedel av befolkningen av en form for søvnproblem og over en million tar medisiner for å kunne sove om natten. En vektdyne skaper et trykk på kroppen under søvn som har en avslappende, beroligende og sovende effekt. Det hjelper deg også å sovne raskere, sove lenger og ikke våkne så ofte på natten.


Vektdynen – i over et desennium i svensk helsevesen

Takk være flere beviste positive effekter på søvnproblemer har vektdynen blitt brukt som et hjelpemiddel i svensk helsevesen i over et desennium for å behandle blant annet demens, psykisk sykdom og nevrologiske sykdommer. Noen av de mange positive effekter som har viset seg ved bruk av en vektdyne er:


  • Økt søvnkvalitet
  • Lenger tid i dypsøvn
  • Mindre snorking
  • Raskere innsovning
  • Mindre angst og uro
  • Piggere under dagtid
  • Mindre muskelverk
  • Våkner mindre opp på natten


Cura of Sweden - eksperter på vektdyner for alle behov

Cura of Sweden tilbyr en vektdyne i flere ulike modeller, tyngre eller lettere dyner for at du skal kunne finne en som passer akkurat deg. Cura of Sweden anbefaler å velge en dyne som er 10-15% av din kroppsvekt for beste mulige komfort og effekt. Velg mellom ulike design, funksjon og farge. Avhengig av om du svetter mye i søvne eller lett blir kald om natten, kan du velge mellom modeller i svalere materialer som puster eller fiberdyne som holder på varmen hele natten.


Uansett behov eller preferanser, vil du finne den perfekte vektdynen fra Cura of Sweden hos Trademax. Skaff deg en vektdyne i dag og forbedre både søvn og din helse!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Funksjon
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje