1746992(5).jpg

Emerio

Emerio – modernisering av hjemmet ditt

Emerio har over 25 års erfaring innen elektriske apparater. I merkets sortiment finner du husholdningsapparater som forenkler hverdagen din. Moderniser hjemmet ditt med Emerio.

Hva slags produkter tilbyr Emerio?

Emerio tilbyr elektroniske apparater til husholdningen. Du kan finne kjøkkenapparater som en Emerio sandwichgrill, en Emerio retro vannkoker eller en Emerio Pizza maker. Du kan også kjøpe kjølevifter og luftrensere fra merket. Ta en titt rundt med oss ​​på Trademax og finn ditt nye favorittapparat til hjemmet ditt.


Hvilke av Emerios produkter finner jeg hos Trademax?

Hos Trademax kan du finne mange av Emerio sine velkjente produkter. Vi har den populære Emerio SmartFryer, den fantastiske Churros-produsenten og den moderne snakkende eggekokeren. Så har vi også vifter, som gulvviften med trestativ og søyleviften som er en kombinert luftrenser.


Hvor høy er kvaliteten på Emerios elektriske apparater?

Emerios mål er alltid å produsere enheter av god kvalitet som oppfyller høye sikkerhetskrav. Derfor har merket egne testprogrammer som hjelper dem å sikre kvalitet. Velger du å kjøpe en av Emerio sine elektroniske enheter hos oss i Trademax, får du et funksjonelt produkt til en virkelig hyggelig pris.

Viser 1 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)