Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Jabo – eksperter på nordiske utemiljøer

Med sin ekspertise på nordiske utemiljøer ønsker Jabo å hjelpe deg med å forvandle hagen, terrassen eller balkongen din. I Jabos sortiment finner du alle produktene du trenger til fantastiske priser.

Hva finnes i Jabos sortiment?

Jabo selger produkter for utendørsmiljøer. Blant Jabo sitt sortiment hos oss i Trademax finner du porter, inngangstak, svingbeslag og Jabo-skjermer blant mye annet. Se deg rundt i sortimentet hos Trademax og få inspirasjon til hagen, balkongen eller terrassen.

 

Kan du montere Jabos produkter selv?

Fordi Jabo har så fleksible løsninger og vel -forberedte systemer og produkter kan du selv fylle rollen som håndverker. Hvis du for eksempel vil bygge en veggpergola eller en Jabo sandkasse, trenger du ikke bekymre deg for at prosjektet skal være for tidkrevende.

 

Bruker Jabo naturvennlige materialer ?

For ikke å belaste planeten vår ytterligere, viser Jabo stor bevissthet i valg av materialer. Målet de ønsker å oppnå er at alle deres produkter, store som små, skal være miljøsertifisert. Så du kan velge Jabos produkter med god samvittighet og nyte naturen i omgivelsene dine vel vitende om at du har tatt en miljøvennlig beslutning.

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter