Marie Claire Home

Marie Claire Home - luksuriøse møbler i et franskt formspråk

Marie Claire Home tilbyr en luksuriøs kolleksjon av inne- og utemøbler påvirket av det franske formspråket. Inspirasjonen fra motebyen Paris er tydelig og kommer til uttrykk i rene linjer, et stort utvalg av vakre farger og høy kvalitet.

Hvem er Marie Claire Home?

Marie Claire Home er et samarbeid med mote- og skjønnhetsmagasinet Marie Claire noe som vitner om stor erfaring av trender og kvalitet. Ideene og skissene er født i Paris og så er møblene laget på forhånd i Europa. Marie Claire har utstråler klassisk fransk "je ne sais quoi", en følelse av avslappet bevissthet som kan være vanskelig å beskrive. Men tro oss, de gjør det bra!

Hvilke produkter tilbyr Marie Claire Home?

I vårt utvalg av Marie Claire Homes brede sortiment finner du inne- og utemøbler i fint franskt design. Flere av deres sofaer og loungemøbler er oppbygd av moduler og kan på denne måten monteres etter egne behov og ønskemål. Invester i en sofa i farger eller liv opp uteplassen med herlig fargerike loungemøbler.

Det europeiske håndverket resulterer i møbler med god komfort som kan brukes. Utemøblene deres er laget av motstandsdyktige og vannavstøtende materialer for å tåle å stå ute.

Viser 75 prisverdt produkter
brandBanner
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje