1725590(2).jpg

PALMAKO

Palmako – få mer ut av hagen din

Palmako hjelper deg med å maksimere hagen din. Savner du en gjestehytte, et stabbur eller en huske, finner du det i Palmakos sortiment. Produktene er også holdbare og miljøvennlige.

Hvilke produkter tilbyr Palmako?

Palmako er selskapet hvis produkter hjelper deg å få mest mulig ut av hagen din. Hos oss i Trademax finner du for eksempel den romslige dobbelgarasjen Andre, det søte lille huset Emily, det praktiske stabburet Olaf og den sjarmerende paviljongen Betty. Palmakos sortiment er veldig stort og gjør det lettere for deg å finne akkurat det du leter etter.


Finnes det barneprodukter i Palmakos sortiment?

Palmako tilbyr produkter som fyll hagen din med lek og ugagn. I sortimentet finner du blant annet Claudia-lekehuset, Jacob lekestativ og Slide-sklien. Ta en titt rundt med oss ​​på Trademax og sett sammen barnas drømmehage ved hjelp av Palmako.


Er Palmako miljøvennlig og bærekraftig?

Palmakos produkter er laget fra kvalitets og godt tørket nordisk gran. Merket bidrar til bærekraftig skogbruk og er FSC-sertifisert (Forest Stewardship Council). Palmakos produkter er også tilpasset for å takle alle årstider og ulike klima. Du kan derfor velge Palmako med god samvittighet og nyte kjøpet lenge.

Viser 96 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager