1152696(1).jpg

Stjärnbädden

Stjärnbädden – komfort og design i en og samme

Stjärnbädden er Europas største sengeselskap og i deres sortiment finnes senger av alle mulige sorter og størrelser. Stjärnbäddens senger er gjennomsyret med en unik skandinavisk komfort, som bidrar til den høye kvaliteten på produktene.

Største selskapet som lager senger i Europa

Utenom et stort utvalg av rammesenger, kontinentalsenger og justerbare senger, har Stjärnbädden også fine og prisgunstige tilbehør som sengegavler, sengeben og puter. Sengene og tilbehøret fra Stjärnbädden er produserte i Sverige og gjennomsyres like mye av komfort som design, med utgangspunkt i skandinavisk komfort. Alle Stjärnbäddens senger er utviklet og bygd i dems egne sengefabrikk i Rydaholm i Småland. Her blir håndverkerne drevet av like mye engasjement og dyktighet som de sammen skaper senger og tilbehør til Stjärnbädden. Håndverkernes ferdigheter som ligger bak utformingen av sengene skaper en veldig god kvalitet og design.


Stjärnbäddens brede sortiment gjør det lett for deg å finne en seng som passer til akkurat deg! Sortimentet består av en mengde ulike sorters senger. Velg mellom rammesenger, kontinentalsenger, justerbare senger eller senger med smart oppbevaring. Dessuten har Stjärnbädden et bredt utvalg av tilbehør til din Stjärnbädden-seng. Match sengen din med en fin sengegavl, sengeben eller puter.


Sengene som tar søvnkomforten til et nytt nivå!

Det unike med Stjärnbäddens senger er at de er tilpasset for skandinaviske sovevaner. Dette gjennomsyrer hele Stjärnbäddens sortiment av senger og den skandinaviske komforten syns like mye på kvaliteten som designet. Dessuten har sengene et typisk moderne skandinavisk design, noe som gjør at det passer ekstra godt inn i de nordiske hjemmene.


Konstruksjonen og materialvalget på Stjärnbäddens senger skiller seg ut fra andre senger på markedet. Stjärnbäddens senger tar nemlig sovekomforten til et helt nytt nivå! Stjärnbädden benytter seg av MLB, Multi Layer Bed, som er en ny og innovativ måte å bygge senger på. Dette innebærer at de kun bruker materialer av høy kvalitet og følsomhet, som gir en enestående avlastning og sovekomfort.


Du kan være trygg når du kjøper en seng fra Stjärnbädden! Alle Stjärnbäddens senger er laget i Sverige, med materialer av høy kvalitet og med stort kunnskap for håndverk. Dessuten er hele Stjärnbäddens virksomhet ISO-sertifisert ut fra både kvalitets- og miljøarbeid. I tillegg er alle trerammer laget av FSC®-merket treverk og stoffene er Øko Tex-merket.

Viser 4 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Sengetype
Stil
Type
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Kampanje