695244(2).jpg

WE DO WOOD

We do wood - dansk design med fokus på holdbare møbler

We do wood er møbelfirmaet fra København med fokus på bærekraft som produserer tidløse møbler i klassisk dansk design av utelukkende 100% sertifisert bambustre. We do wood leverer møbler av kvalitet med et tidløst design og deres fokus gjennomsyres av bærekraft i hele næringskjeden.

We do wood - møbler og innredning som varer over tid

We do wood designer og produserer møbler i ekte skandinavisk stil som virkelig varer over tid. En viktig del av bærekrafttenkning er nettopp at du skal kunne kjøpe et møbel laget av miljøvennlig materiale, som vil vare i mange år fremover, både kvalitet og stil. We do Wood er et av få selskaper som lykkes med å produsere møbler som er både trendy og tidløse på samme tid.


We do wood - et tiår med bærekraft

We do wood ble grunnlagt i København i 2011. Selskapets visjon er å kombinere bærekraft med førsteklasses design. Selskapet produserer mesteparten av møblene i miljøvennlig bambustre fra sertifiserte plantasjer, fri for kjemikalier, plantevernmidler, herbicider og gjødsel. Dette kommer til uttrykk både i treets vakre glans, men også i møbelets design, som er preget av et enkelt og naturlig designspråk. Med møbler fra We do wood kan du skape et harmonisk hjem med vakre møbler med god samvittighet!


“Because We Do Wood is not just about furniture - it's also about respect, changes and common sense. ”

Viser 1 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Forventet levering innen 10 hverdager
Fyndhörna