Yankee Candle

Yankee Candle - markedsledene innen duftlys

Yankee Candle er markedets ledende merkevare når det kommer til duftlys og lignende produkter som aromalamper og duftoljer. Merket representerer kvalitet og stil og grunnleggernes sterke lidenskap kombinert med mer enn 40 års erfaring innen stearinlys har skapt en lojal kundebase over hele Europa og gjort Yankee Candle til et vellykket, voksende og høyt ansett selskap.

Hva er Yankee Candle duftlys laget av?

De populære lysene er laget av høyraffinert parafinvoks av høyeste kvalitet med maksimal mengde velduftende oljer og har en veke i 100 % bomull, som gjør den fri for farlig plast. Duftlysene kommer i en pakke laget av førsteklasses glass. Alle produkter og dufter gjennomgår en serie kvalitetstester for å vinne sin plass i Yankee Candle-serien. Hvem består da prøvene? Bare det beste av det beste!

Hvilken dufter gjør Yankee Candle?

Søt vanilje, nyvaskede laken eller hvorfor ikke herlig sitrus og varm musk? Hvilken duft kommer til å bli din favoritt? I vårt sortiment finner du både klassiske dufter som Yankee Candle Angel Wings og Pink Sands, men også deres årlige utgave av Scent of the Year. Du kommer garantert til å finne en duft som får deg til å drømme deg tilbake til ferien i paradiset, eller et lys som forhøyer julestemningen.

Selger Yankee Candle bare duftlys?

I vårt sortiment finner du både de klassiske duftene i flere ulike størrelser, alt fra glassbokser, plastiserte votivlys og som duftende telys. I tillegg tilbyr vi deres duftspredere til bilen, aromalamper med tilhørende vokskaker i en rekke dufter og duftpinner som vil fylle hjemmet ditt med en innbydende og varm følelse.

Viser 58 prisverdt produkter
brandBanner
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Farge
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)