Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: SAVE300

Avsluttes om:

Kampanje påGrillbord

  Viser 0 av 0 produkter

  Når man griller kan man lett havne i situasjonen der det ikke er nok plass til å sette fra seg ting på. Hos oss på Trademax finner du grillbord som gir deg mer fleksibilitet ved grillen din. Gjør enkelt plass til tallerkener og serveringsfat. Flytt grillhjørnet ut i hagen og forberede maten direkte ved grillen. Vi vet at grillere elsker god arbeidsplass rundt seg. Derfor tilbyr vil grillbord med gode oppbevaringsmuligheter, og våre grillvogner med hjul er dessuten enkle å flytte på. La grillbordet bli en naturlig og tiltrekkende samlingsplass der du kan lage mat, servere og ha det sosialt.

  Praktisk og smart med et grillbord

  Vår og sommer er synonymt med grilling og middager under åpen himmel. Vi på Trademax synes at det skal være enkelt å lage mat utendørs. Grillbordet er perfekt når det er på tide å bruke kullgrillen eller gassgrillen. Du kjenner sikkert igjen situasjonen: du står ved grillen din med lokket i ene handen og grillklypa i andre – uten noe plass til serveringsfat eller grillredskaper. Mangelen på overflater med plass til å sette fra seg på, gjør det vanskelig å legge opp maten. Derfor er et grillbord både smart og praktisk. Bruk det som en ekstra plass til tilvirking og oppbevaring, eller hvorfor ikke en serveringsvogn? Våre grillbord med hjul er utformet med et gjennomtenkt design og har en bra arbeidshøyde noe som gjør dem perfekte som både avlastningsbord og en serveringsvogn. Med en grillvogn blir det enkelt å rulle frem bordet til grillen, og flytte det inn under tak ved dårlig vær eller når den ikke skal brukes.  

  I vårt sortiment finner du serveringsvogner og grillbord i ulike modeller, størrelser og stiler. Samtlige har også bra med oppbevaringsmuligheter sånn at du alltid kan ha nært til for eksempel krydderkverner, tallerkener, kniver og andre grillverktøy. Til grilleren som ønsker romslig med oppbevaringsplass så har vi grillbord med 2 hyller, men som oftest holder det lenge med 1 hylle. Hyllene kan flyttes og tilpasses etter behov og ønskemål sånn at du får plass til det du trenger. Velg mellom grillbord i tre, i forskjellige nyanser og med en stødig metallramme, eller grillbord i stål. Naturligvis er de laget av slitesterkt og holdbart materiale som sikrer en lang holdbarhet. Vil du forlenge livslengde på grillbordet eller serveringsvognen din enda lenger anbefaler vi at du vedlikeholder det. Hos oss finner du olje og rengjøringsprodukter som hjelper deg å holde grillbordet ditt rent og frescht til mange grillsesonger fremover. 

  Og du vet vel om at vi også tilbyr kullgrillergrilltrekk og grilltilbehør? Pass på å sjekk ut vårt store utvalg og optimaliser din grillsesong på best mulig måte! Vi har lave fraktkostnader og levering hjem til deg!