946708(1).jpg

Hvor kan jeg plassere en pedalbøtte?

En søppelkasse med pedal passer bra å plassere i flere forskjellige rom der du trenger en søppelkasse. Mange velger å ha en pedalbøtte på badet, men større modeller fungerer også veldig bra å ha for eksempel på kjøkkenet, soverommet eller i gangen.

Hvordan rengjør jeg pedalbøtta mi?

Alle våre pedalbøtter er laget av holdbart materiale som er enkelt å rengjøre og holde fresh. Utsiden gjør du enkelt ren gjennom å kun tørke med en fuktig klut og et mildt rengjøringsmiddel. Har pedalbøtta di en innsats som kan tas ut er det enkelt å ta den opp og skylle den av, eller eventuelt vaske den.

Hvor stor er en pedalbøtte?

Søppelbøtte med pedal finnes i mange forskjellige størrelser og modeller. Her på Trademax tilbyr vi et bredt sortiment av pedalbøtter i ulike størrelser, sånn at du enkelt skal kunne finne en som passer dine behov. Er du ute etter en pedalbøtte til badet kan det passe bra med en mindre variant, mens på kjøkkenet og andre plasser der man som regel kaster mer avfall trenger man en større. Det finnes også pedalbøtter med doble beholdere, noe som kan passe bra om du ønsker mulighet til å sortere. Utforsk gjerne vårt sortiment av søppelbøtter med pedal og bestill favoritten din billig og enkelt online her på Trademax.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)