Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 3 av 3 produkter

Gi badet ditt en luksuriøs toalettbørste

 • Hvilken type av dobørster anbefaler dere?

  Vi har en del ulike varianter av toalettbørster online på trademax.no å velge mellom. Beroende på hvilken stil du har på badet ditt i dag, så kan du for eksempel velge en som går i baderommets farger. Har du et lite bad kan det være du foretrekker en vegghengt toalettbørste, så sparer det litt på plassen.
 • Hvilket materialer finnes toalettbørstene deres i?

  Vi har dobørster i messing, luksuriøs bambus, porselen og plast. Noen av våre toalettbørster finnes med matchende såpedispensere, fat og glass om man vil matche sammen med toalettbørster. Våre billige toalettbørster finnes også i ulike farger.
 • Hvordan monterer jeg toalettbørsten på veggen?

  Du kan velge mellom å lime eller skru opp holderen til dobørsten. Husk å være forsiktig så du ikke skader vanntettingslaget.
 • Har dere toalettbørster i forskjellige prisklasser?

  Hos oss her på trademax.no har vi toalettbørster i ulike prisklasser, men alltid til en billig pris. Vi kan hjelpe online her med valget ditt av dobørster. For at du skal finne akkurat din favoritt, ikke nøl med å høre av deg til oss om du trenger tips og råd. Du bestiller dobørsten din raskt og enkelt på netter her hos oss på trademax.no.