Toalettbørste

3 stk produkter
160744.jpg

Gi badet ditt en luksuriøs toalettbørste

Den tradisjonelle dobørsten kan vi nok være enige om at ser litt trist ut, ikke sant? På nettet her hos oss på trademax har vi toalettbørster som gir interiøret et løft og skaper en luksuriøs atmosfære på badet ditt.

Hvilken type av dobørster anbefaler dere?

Vi har en del ulike varianter av toalettbørster online på trademax.no å velge mellom. Beroende på hvilken stil du har på badet ditt i dag, så kan du for eksempel velge en som går i baderommets farger. Har du et lite bad kan det være du foretrekker en vegghengt toalettbørste, så sparer det litt på plassen.

Hvilket materialer finnes toalettbørstene deres i?

Vi har dobørster i messing, luksuriøs bambus, porselen og plast. Noen av våre toalettbørster finnes med matchende såpedispensere, fat og glass om man vil matche sammen med toalettbørster. Våre billige toalettbørster finnes også i ulike farger.

Hvordan monterer jeg toalettbørsten på veggen?

Du kan velge mellom å lime eller skru opp holderen til dobørsten. Husk å være forsiktig så du ikke skader vanntettingslaget.

Har dere toalettbørster i forskjellige prisklasser?

Hos oss her på trademax.no har vi toalettbørster i ulike prisklasser, men alltid til en billig pris. Vi kan hjelpe online her med valget ditt av dobørster. For at du skal finne akkurat din favoritt, ikke nøl med å høre av deg til oss om du trenger tips og råd. Du bestiller dobørsten din raskt og enkelt på netter her hos oss på trademax.no.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager