Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 28 produkter
12

Populære filtreringer

Sofabord laget av stein har vanligvis en base laget av metall. Steinen er tung i seg selv, så det passer godt med en solid ramme som kan bære steinen. Det finnes mange typer steiner som blir vakre når de er slipt, pulverlakkert og montert på sine ben. Salongbordet ditt kan gi hele hjemmet ditt et løft med sin karakter og utstråler en elegant eksklusivitet. Stein har også fordelen av at hver enkelt ser forskjellig ut. Du får derfor ikke et masseprodusert produkt når du kjøper et sofabord med steinplate, men heller noe unikt.

Vanlige spørsmål om sofabord i stein

Er sofabord i stein ømtålig?

Stein er et slitesterkt materiale, men naturmaterialer må alltid behandles med forsiktighet. Det er ofte nok å tørke overflaten med en fuktig klut. Marmor er en stein som er litt mer ømtålig enn andre, da den ikke tåler syrer som for eksempel kan finnes i vin. Bruk derfor underlag. Hvis du tar vare på salongbordet ditt i stein, vil det vare i lang tid.

Hvilke steiner brukes til å lage salongbord?

Det finnes sofabord i kalkstein, marmor og stein med marmorstruktur. Noen er laget av andre natursteiner. Stein er et materiale du kan ha i hele livet ditt. Det er fascinerende å følge med på alle mønstrene som har oppstått naturlig. Det spiller ingen rolle om det er et salongbord i beige stein eller om det er et sofabord i kalkstein. Begge er vakre på sin egen unike måte.

Finnes det sofabord i stein i ulike modeller?

Vi hos Trademax ønsker at du som kunde skal ha flere modeller av salongbord i stein å velge mellom. Vi vil også at du skal ha råd til å kjøpe moderne, enkle og stilfulle møbler. Derfor har vi et variert utvalg av sofabord i stein og stuebord i både stein og andre materialer.