Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 41 produkter
12

Populære filtreringer

Et sofabord anses som en viktig komponent til sofaen, sofa gruppen eller lenestolen. Hvis du ønsker å skape en luksuriøs følelse, kan et gullsofabord være akkurat den rette detaljen for stuen din. Et gullfarget sofabord skaper ikke bare et sentralt punkt i rommet, det er også en god samtalestarter hvis du har nye gjester i hjemmet. Hos Trademax har vi mange forskjellige modeller av gullsofabord i flere forskjellige materialer. Velg blant sofabord gull med en marmorplate, eller kanskje en settbordversjon av sofabord gull. Uansett hvilken type gullsofabord du velger, kan du være sikker på å trives med det i mange år fremover.

Hvilke modeller av gullsofabord tilbyr Trademax?

Det er mye å velge mellom. Kanskje vil du gjerne ha et sofabord med bordplate eller en annen detalj i et naturmateriale, da kan et gullsofabord med en bordplate i marmor være vakkert. Hvis du vil ha en følelse av rom, kan et gullsofabord med glassplate være både vakkert og praktisk. Hvis du vil ha et fint og elegant sofabord, kan du velge understell til ditt sofabord i tynt metall. Med ben og stativ i gull vil bordet stå stabilt under vekten av en marmorplate.

Finnes det gullsofabord kombinert med en annen farge?

Du kan velge et sofabord som har kombinasjoner av gull og noen farger som bryter av. Hvorfor ikke et gullsofabord med svarte detaljer? Hvis du vil ha pyntegjenstander, magasiner og bøker på en hylle under, kan du velge en gjennomsiktig bordplate i glass for å fremheve dine stilobjekter.

Hvilke former har gullsofabord?

Avhengig av hvordan din sofa gruppe ser ut, kan du velge forskjellige former på ditt sofabord. Ved en større sofa gruppe passer antageligvis den rektangulære formen best. Det er også mange runde gullsofabord å velge mellom. Den runde formen på gullsofabord passer bra til en mindre sofa gruppe. Uansett hvilken utforming du velger, kan du finne den hos oss på Trademax.