Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 254 produkter
1
...
11

Populære filtreringer

Hvis du leter etter et rundt sofabord, vil du helt sikkert finne et hos oss på Trademax. Vi har et stort utvalg av mindre og større runde sofabord som passer inn i alle miljøer. Runde sofabord gir en luftig følelse og kan kombineres med en skjenk hvis du ønsker å utvide bordet. Et sideboard i samme design som det runde sofabordet kan også fungere som et matchende avlastningsbord ved siden av en lenestol eller ved siden av sofaen. Runde sofabord kommer i flere forskjellige materialer og farger for å passe til resten av innredningen i hjemmet ditt.

Handle stilige runde salongbord

Hvordan velger jeg riktig rundt sofabord?

Når du velger blant de runde sofabordene vi har hos oss på Trademax, trenger du bare å tenke på hvordan resten av innredningen i hjemmet ditt ser ut. Runde sofabord i tre gir en naturlig følelse, mens de i glass eller marmor gir eleganse og renhet til rommet. Runde sofabord gir en mykhet til miljøet, og du vil finne flere bord med tilhørende sideboard.

Hvilke fordeler har runde sofabord i tre?

De runde sofabordene i tre som vi har hos oss på Trademax har ofte en overflate av finer. Det gir den riktige naturlige følelsen samtidig som det er lett å holde det fresht og pent. Du kan velge mellom en mørk eller lys bordplate med et understell av metall eller tre som passer til resten av innredningen.

Hvilke materialer er best for runde sofabord?

Hos oss på Trademax finner du runde sofabord i flere forskjellige materialer. Når du velger materiale, er det bra å tenke på hvor lettstelt du vil at det runde sofabordet ditt skal være og hvor utsatt det er for riper. Hvis du har små barn, kan det for eksempel være bra med et stabilt, rundt sofabord i tre eller marmor med en overflate som er lett å tørke av.