Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 41 produkter
12

Populære filtreringer

Et sofabord i eik er mer enn bare et møbel - det er en tidløs og naturlig skapelse som tilfører en unik karakter til hjemmet ditt. Med sitt vakre treslag og elegante design blir det en sentral del av interiøret ditt. Eikens varme og robuste egenskaper gir en følelse av holdbarhet og skjønnhet som varer over tid. Uansett om du foretrekker en moderne og minimalistisk stil eller en mer rustikk atmosfære, vil et sofabord i eik komplementere og forbedre interiøret ditt. La dette praktiske og samtidig stilfulle møbelet bli en inspirasjonskilde for stuen din, der du kan samle tankene dine og skape minneverdige øyeblikk.

Hvor holdbart er et sofabord i eik?

Eik er en hard tresort som generelt sett er relativt holdbar og egner seg godt som materiale for et sofabord. På samme måte som andre tresorter kan det imidlertid være følsomt for fuktighet og fettflekker, derfor kan det være lurt å bruke for eksempel glassunderlag.

Hvor stort er et sofabord i eik fra Trademax?

Hos Trademax tilbyr vi sofabord i eik i ulike størrelser, modeller og utførelser. Både større og mindre, samt runde og firkantede. Vi legger vekt på å tilby et bredt utvalg slik at det skal være enkelt for deg å finne akkurat det perfekte eikebordet.

Må man behandle et sofabord i eik på noen måte?

Eikebord er vanligvis behandlet når du kjøper dem, men hvis det oppstår slitasje etter mange års bruk, kan det være lurt å slipe bordplaten og behandle den på nytt. Merk at dette bare fungerer hvis sofabordet er av massiv eik, ikke finer.

Finnes det sofabord i eik som også har oppbevaring?

Absolutt. I vårt utvalg finner du flere sofabord og stuebord i eik, med ulike typer smart og praktisk oppbevaring. Ta gjerne en titt på vårt sortiment her på nettet, og bestill et kvalitetsrikt, stilig og rimelig sofabord i eik fra oss på Trademax.