Rustikk sofabord

119 stk produkter
Kampanje
  • Rustikk
692860(1).jpg

Skap en ekte atmosfære i hjemmet ditt med et rustikt sofabord i tre. Hos oss på Trademax finner du flere modeller av solide, rustikke sofabord av høy kvalitet. Sofabordet er samlingspunktet i stuen, og med en matchende komfortabel sofa blir det et behagelig sted å slappe av. Fordelen med et rustikt sofabord er at det er stabilt, og flere modeller gir deg muligheten for praktisk oppbevaring i skuffer eller hyller under bordplaten. Rustikt tre-sofabord passer like godt for barnefamilier som trenger et slitesterkt bord til å sette frem chips og drikke, som for voksne familier som ønsker å samle venner i stuen for en hyggelig kveld.

Rustikke sofabord gir et solid inntrykk

Hvordan innreder jeg med et rustikt sofabord?

Når du velger et rustikt sofabord, kan du komplementere det med møbler i samme genuine stil, for eksempel tunge lenestoler og en chesterfield-sofa. Noen ganger kan kontrastene være med på å forsterke stemningen i rommet, og du kan velge enkle, stilrene møbler som lar det rustikke sofabordet få en fremtredende plass.

Hvilke tekstiler passer til et rustikt sofabord?

Det er enkelt å kombinere rustikke sofabord med vakre tekstiler, men det er ikke alltid nødvendig. Hos oss på Trademax finner du mange modeller av rustikke sofabord der du kan la den vakre bordflaten tale for seg selv. Hvis du velger et rustikt sofabord i tre, kan det være nok å legge vakre mønstrete glassunderlag på bordet.

Hvordan tar jeg vare på et rustikt sofabord i tre?

De rustikke sofabordene og stuebordene du finner hos oss på Trademax har fordelen av å være enkle å vedlikeholde. Vanligvis er det nok å tørke av flekker med en fuktig klut, men du kan også bruke litt møbelpolish på overflaten hvis den blir skitten, eller hvis du bare ønsker å pusse den opp. Et rustikt sofabord er tilgivende og tillater at det ikke er så polert, noe som i stedet kan gi et litt tøffere inntrykk.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje