Retro sofabord

28 stk produkter
Kampanje
  • Retro
941445(1).jpg

Få din egen stil med et retro salongbord og match det med møbler som passer sammen. Hos oss på Trademax finner du flere unike salongbord i retrostil som gir stuen din den rette vintagefølelsen. Salongbordene i gammel stil har høy kvalitet som gjenspeiler den rette tidsånden, samtidig som de har de moderne møblenes friskhet.

Retro salongbord gir karakter

Hvordan matcher jeg et salongbord i retrostil?

Med retrostil pleier man å referere til salongbord som er produsert på 50-, 60- eller 70-tallet. Innredningsstilen som ble brukt da, var stram, enkel og funksjonell. Når du velger et salongbord i retrostil, blir det riktig å samtidig velge en stilren sofa og enkle, praktiske lenestoler. Plasten hadde ikke helt gjort sitt inntog, og de fleste innredningsdetaljer var i tre, stålrør eller metall. Hos oss på Trademax finner du både belysning og møbler som du kan komplettere ditt salongbord i retrostil med, hvis du ikke allerede har det.

Hvordan velger jeg riktig vintage salongbord?

Kanskje har du arvet noen møbler fra en slektning som du ønsker å supplere med et tidstypisk salongbord i retrostil. Eller kanskje ønsker du bare å skaffe deg en unik og annerledes innredning som bringer tankene tilbake til midten av 1900-tallet. Når du velger salongbord i retrostil, preges de av en enkelhet som er lett å matche, enten du vil blande gammelt og nytt eller om du ønsker å holde deg til retrostilen. Hos oss på Trademax finner du et utvalg salongbord i retrostil som passer både med moderne og eldre innredningsstiler, slik at du kan velge et som passer fint inn i hjemmet ditt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje