Halifax Sofabord 120 cm

Brun/Hvit

Artikkelnummer: 509361
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde70 cm
Lengde120 cm
Høyde50 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
Øvrig
SerieHalifax
FargenavnBrun
Farge
Farge ben
FormRektangulær
StilLandlig
StilLandligMarine
UtseendeTre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelkolleksjon inspirert av kysten og den franske landsbygda. Sjarmerende og stiligfulle Halifax passer perfekt i moderne, skandinavisk hjem. Serien omfatter møbler til spisestue, stue og soverom. Halifax møbelserien er et profesjonellt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med fokus på detaljer og kvalitet. Møblene har en lys patina som en lett slitt overflate kan oppstå langs kantene. En detalj som gir møblene sine rustikke følelser.

Halifax sofabord er et vakkert møbel med gjennomtenkte detaljer. Stuebordet har en brun bordplate for en fin kontrast med det hvite. Stuebordet har ekstra plass under skrivebordet som gir praktisk lagringsplass for magasiner og bøker.

Produktinformasjon

Dette produktet er laget av sertifisert mahogni. Treet ovntørkes ned trefuktighet til 8% før produksjonen, noe som tilsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette er for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Siden ble grunnlagt, malt og lakkert møbler for å få en slitesterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger" mer eller mindre avhengig av luftfuktighet. Er det fuktig kan treverket utvide seg litt, om det er tørt, kan det krympe litt.

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt