Halifax Sofabord 120 cm

- Brun/Hvit

Om produktet
Oversikt

Halifax er en klassisk møbelkolleksjon inspirert av kysten og den franske landsbygda. Sjarmerende og stiligfulle Halifax passer perfekt i moderne, skandinavisk hjem. Serien omfatter møbler til spisestue, stue og soverom. Halifax møbelserien er et profesjonellt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med fokus på detaljer og kvalitet. Møblene har en lys patina som en lett slitt overflate kan oppstå langs kantene. En detalj som gir møblene sine rustikke følelser.

Halifax sofabord er et vakkert møbel med gjennomtenkte detaljer. Stuebordet har en brun bordplate for en fin kontrast med det hvite. Stuebordet har ekstra plass under skrivebordet som gir praktisk lagringsplass for magasiner og bøker.

Produktinformasjon

Dette produktet er laget av sertifisert mahogni. Treet ovntørkes ned trefuktighet til 8% før produksjonen, noe som tilsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette er for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Siden ble grunnlagt, malt og lakkert møbler for å få en slitesterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger" mer eller mindre avhengig av luftfuktighet. Er det fuktig kan treverket utvide seg litt, om det er tørt, kan det krympe litt.

Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
Varemerke
Dagspris
4 995
,–
Delbetale fra: 275,–/Måned
Forventet levering 12-20 hverdager
Få igjen!
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10643
Litt vas med levering
Litt vas med levering, lr lrs enkelt og greitt. God service
Unni 2020-09-18
Meget fornøyd😊👍
Meget fornøyd😊👍
Dango 2020-09-18