Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 125 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

Den industrielle interiørstilen er en virkelig uttalelse, og du kan skape den ved å kombinere tre og metall. Hos Trademax har vi et bredt utvalg med mange forskjellige modeller av sofabord som minner om industri. Uansett om du leter etter et lite, stort, firkantet eller rundt sofabord, har vi flere valg for akkurat deg.

Sett stemningen i rommet med stuebord i industriell stil

Hva passer til industrielle sofabord?

Når du innreder med industriell stil, kan du selvfølgelig velge dine favorittfarger. Ofte er fargene mørke heller enn lyse, og svart fungerer alltid. Til et industrielt sofabord passer en skinnsofa utmerket, eller puffer og andre møbler i skinn. Tenk grovere og røffere materialer heller enn pyntelige og elegante. Vil du ha et høyt, lavt eller passe stuebord i din industrielle følelse? Match med farger og detaljer fra vårt øvrige sortiment.

Hva er typisk for en stue i industriell stil?

Sofaen og sofabordet er rommets midtpunkt, så begynn planleggingen av interiøret akkurat her. Et stuebord i industriell stil bør være helt eller delvis i metall. Knytt sammen følelsen i rommet ved å fange opp metallets farger i andre interiørdetaljer. Ofte har bordet detaljer av smiing eller lignende som du enkelt fanger opp med lysestaker, lamper og andre detaljer i nettopp smiing.

Finnes det sofabord industri helt i tre?

Selvfølgelig har vi hos Trademax også sofabord industri som er helt i tre. Du kjenner dem igjen på den røffe strukturen og de mørke fargene. Et sofabord i massivt tre med grove detaljer passer utmerket til skinnsofaen og sittepuffene, og du avslutter følelsen pent med lysestaker av metall eller glass.