Salongbord 30x30x50 cm heltre teak og polyresin

Flerfarget

Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicMaterialtype:TeakFargenavn:FlerfargetFarge:Artikkelnummer:1147010
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1147010
Øvrig
Varemerke
Be Basic
Fargenavn
Flerfarget
Farge
flerfarget
Stil
Industriell
Størrelse
Bredde
30 cm
Lengde
30 cm
Høyde
50 cm
Materiale
Materialtype
Teak
Produktinformasjon
Dette unike salongbordet, laget av solid teak og mangotre med gjennomsiktig polyresin-dekorasjon, utstråler en rustikk sjarm og er et ekte blikkfang. Bordplaten gir en stabil og sikker overflate hvor du kan plassere drinker, vaser, fruktskåler eller pyntegjenstander. Salongbordet med Z-ben kan også brukes som sidebord. Bordplaten er fullstendig håndlaget, og håndverket øker det luksuriøse utseendet. Dette teakmøbelet er konstruert av ekstremt holdbart heltre teak, og har blitt eldet, ovnstørket og deretter finslipt for å gi et veldig glatt utseende. Teak er kjent for sin eksepsjonelle styrke og værbestandighet. Teaktre er det perfekte valget hvis du vil kjøpe et møbel som varer. Basen er laget av robust mangotre med svart maling. Monteringen er veldig enkel. Viktig merknad: Siden tre er et naturlig produkt, varierer fargene, strukturen og formen fra produkt til produkt, noe som gjør hvert eneste av våre bord unike og forskjellig fra de andre. Leveransen er tilfeldig.
Leveranse
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Kjøpsvilkår
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Åpningstider:
Varemerke
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic
Se prisen!
1 016
,–
Delbetale fra: 92:-/måned
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt