Salongbordsett 2 stk gjenvunnet tre og stål

Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicMaterialtype:TreForm:RundFarge:Artikkelnummer:945535
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 945535
Øvrig
Varemerke
Be Basic
Fargenavn
Brun
Fargebrunt sofabord
FormRundt sofabord
Stil
Tidløs
Property Size
Bredde
70 cm
Lengde
70 cm
Høyde
28 cm
Property Material
Materialtype
Tre
Produktinformasjon

Dette settet med salongbord i industriell stil utstråler en gammeldags sjarm og vil utgjøre et tidløst tillegg til ditt hjem. Disse salongbordene kan også brukes som sidebord, endebord eller stuebord.

Disse sofabordene er laget av gjenvunnet heltre. Det grove utseendet på treet og håndverket legger til bordenes spektakulære retrostil. Hvert trinn i prosessen utføres med den største omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. De vakre trekornene gjør hvert møbel unikt og litt annerledes enn det neste. Den slitesterke stålrammen øker bordets stabilitet, og den robuste bordplaten gir deg plass til å sette frem snacks, fruktkurver eller andre dekorative gjenstander. Når de ikke er i bruk kan det lille bordet plasseres under det store for å spare plass. Monteringen er enkel. Leveringen inkluderer 2 salongbord i forskjellige størrelser.

Viktig merknad: Farger og kornstruktur kan variere fra møbel til møbel, noe som gjør våre salongbord unike; hvert bord leveres med tilfeldig mønster.

  • Materialer: gjenvunnet heltre bordplate + stålrammer
  • Mål (stor): 70 x 28 cm (Diameter x H)
  • Mål (lite): 60 x 21 cm (Diameter x H)
  • Polert, malt og lakkert
1(1)
Anmeldelse

Velg en rad nedenfor for å filtrere anmeldelser

Sorter etter:Mest relevant
Johnny
Bekreftet kunde
08/09/22

Stemmer ikke overens med bilde. Lukter grusomt og har bedt om retur men ikke fått svar.

Leveranse
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Åpningstider:
Varemerke
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic
Se prisen!
3 730
,–
Delbetale fra: 217,–/Måned
Produktet selger raskt!
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Basert på 18132
Benyttet den fysiske butikken i Trondheim som har en masse varer utstilt. Varene ble levert som avtalt og kvaliteten virker god. Handlet seng og spisestue der. Hadde et spørsmål og ringte kundeservice. Hun jeg snakket med var veldig hyggelig og skulle ringe meg opp igjen -det gjorde hun ikke, og jeg trekker en stjerne for det.
Benyttet den fysiske butikken i…
Benyttet den fysiske butikken i Trondheim som har en masse varer utstilt. Varene ble levert som avtalt og kvaliteten virker god. Handlet seng og spisestue der. Hadde et spørsmål og ringte kundeservice. Hun jeg snakket med var veldig hyggelig og skulle ringe meg opp igjen -det gjorde hun ikke, og jeg trekker en stjerne for det.
Andreas Johan Storm2022-10-01
Vi opplevde handelen god med uvanlig god service i regi av Espen L ved Trademax Lade/Trondheim. 
God kompetanse og engasjerende. De treffer også på spikeren med å ha noe mer moderne og i noen tilfeller bedre varer enn  Ikea uten å prise seg svinhøyt som enkelte. Og fortsatt uten å ta helt av skaftet med stoler laget av kjetting for eks. og kalle det design. Veldig bra alt i alt. På alle måter. Kommer tilbake.
VELDIG god handel og service
Vi opplevde handelen god med uvanlig god service i regi av Espen L ved Trademax Lade/Trondheim. God kompetanse og engasjerende. De treffer også på spikeren med å ha noe mer moderne og i noen tilfeller bedre varer enn Ikea uten å prise seg svinhøyt som enkelte. Og fortsatt uten å ta helt av skaftet med stoler laget av kjetting for eks. og kalle det design. Veldig bra alt i alt. På alle måter. Kommer tilbake.
Martin og Natalia2022-09-30