Dobbeltseng med oppbevaring

63 stk produkter
Kampanje
1494463(1).jpg

En dobbeltseng tar opp mye plass på soverommet, og det er synd å kaste bort den plassen. Velg en billig dobbeltseng med oppbevaring fra oss, slik at du utnytter den ubrukte plassen under sengen din. Du får enklere orden og frigjør plass andre steder med en dobbeltseng med oppbevaring.

Få mye ekstra plass med en dobbeltseng med oppbevaring

Hvordan skal jeg plassere dobbeltsengen med oppbevaring?

For å gjøre det enkelt å få tilgang til oppbevaringen under dobbeltsengen din, er det bra å unngå å plassere andre møbler i veien. Forsikre deg om at skuffer og lignende under sengen din kan trekkes ut tilstrekkelig for å få tilgang til det du oppbevarer der.

Hva kan jeg oppbevare under dobbeltsengen?

Vanligvis oppbevarer man dyner og puter i en dobbeltseng med oppbevaring, men du kan også oppbevare laken og tepper der. Kanskje har du nok plass til å oppbevare klær som ikke er i sesong akkurat nå, eller ting du vil bevare, som din gamle favorittbamse.

Hvor mye oppbevaring er bra å ha under dobbeltsengen?

Jo mer oppbevaringsplass du har under dobbeltsengen, jo mer frigjør du plass andre steder. Siden mye av det som vanligvis oppbevares i en seng med oppbevaring er bulky, er det hensiktsmessig med så stor oppbevaringsplass som mulig. Sannsynligvis vil du heller ikke ha færre ting å oppbevare over tid, men heller flere. Det er også bra å ha luftig plass i oppbevaringen du har i eller under dobbeltsengen din. Og ikke glem hva du oppbevarer der, selv om det er godt gjemt bort.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje