Fløyel sofa

434 stk produkter
Kampanje
1012836.jpg

Vil du være den mest trendy i byen uten å måtte tømme lommeboken? Hos Trademax kan du gjøre veloverveide kupp blant fløyelsmyke fløyelssofaer med bare et klikk. En fløyelssofa gir oss følelsen av luksus og eleganse samtidig som det er et utrolig mykt og behagelig materiale. Hva passer bedre enn en fløyelssofa eller en komplett sofagruppe? Vi tror ingenting! Hos oss finner du fløyelssofaer i mange forskjellige størrelser, farger og stiler - og selvfølgelig for enhver lommebok. Ta en titt på utvalget for å finne din drømmesofa i fløyel. Det beste av alt er at du hos Trademax alltid har prisgaranti og dermed garanteres markedets laveste pris, selv på skjønnheter som disse! En vinnende kombinasjon av å blande trender med tidløse klassikere.

Sofaer i fløyel til alle

Hvordan innreder man med en fløyelssofa?

Trademax' fløyelssofaer kommer blant annet i fargene kornblå, blå, grå, rosa, brun, beige og svart. Alle disse passer godt på egen hånd i rommet, men kan med fordel suppleres med pynteputer, pledd og lignende for en fullendt look. Avhengig av hvor mye plass du har, kan du fritt velge alt fra en hel konstellasjon til en fireseters, treseters eller toseters sofa. Selvfølgelig kan du også velge å supplere fløyelssofaen din med en fløyelslenestol eller en sittekrakk. Uansett hvordan du velger å komplementere fløyelssofaen din, vil du finne det du leter etter hos Trademax.

Finnes det klassiske fløyelssofaer i kule farger?

Våre Howard- og Chesterfield-sofaer er bestselgere blant våre fløyelskolleksjoner. En klassisk Chesterfield får en uventet oppdatering med en kornblå fløyelsoverflate, og tidløse Howard imponerer i et pudderrosa trekk. En ekstra forseggjort detalj er de vakre messingnaglene som pryder noen av våre klassiske modeller. Hvis du foretrekker en innredningsstil med renere linjer og en mer avdempet tone, men likevel ønsker den fløyelsmyke følelsen, har Trademax selvfølgelig også mer stilrene fløyelssofaer i sortimentet.

Hvordan rengjør man en fløyelssofa?

Fløyel er et utrolig fint og mykt materiale. Fløyel tåler ikke vask i vann og bør derfor ikke bli våt hvis det er mulig å unngå det. Materialet tiltrekker seg lett støv og anbefales derfor å støvsuges med en myk børste for å fjerne støv på best og skånsomst mulig måte. Fløyel krever litt mer pleie og vedlikehold enn vanlige møbler, men med riktig veiledning og hjelpemidler synes vi definitivt at litt ekstra møbelpleie er verdt det fantastiske resultatet du får med fløyelsmøbler. Børst forsiktig av sofaen jevnlig med en myk børste for å holde stoffet rent og friskt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje