Fløyel sofa

439 stk produkter
Kampanje
706087(1).jpg

Vil du være mest trendy i byen uten å behøve snu og vende på lommeboken? På Trademax kan du gjøre fløyelsmyke funn med et enkelt knappetrykk. Fløyelsstoff gir oss umiddelbart en følelse av luksus og prakt samtidig som det er et utrolig mykt og behagelig materiale. Hva kan da passe bedre enn sofaer eller hele sofagrupper i fløyel? Ikke noe, tror vi! Hos oss finner du sofaer i fløyel i mange ulike størrelser, farger og stiler - og selvfølgelig for alle lommebøker. Ta en titt på utvalget for å finne din drømmesofa i fløyel. 

Sofaer i fløyel til alle

Våre fløyelssofaer finnes i fargene kornblå, blå, grå, rosa, brun, beige og svart. Samtlige sofaer ser bra ut selv på egen hånd i rommet, men kan med fordel kompletteres med pynteputer, pledd og liknende for en fullendt look. Avhengig av hvor mye plass du trenger og hva du er ute etter kan du velge fritt mellom alt fra en hel konstellasjon til en fire-, tre- eller toseterssofa. Naturligvis kan du også velge å komplettere din sofa med en fløyelslenestol eller fotskammel. Uansett hvordan du velger å komplettere din sofa, finner du det på Trademax. 

Et vinnende konsept er å blande trender med livslange klassiskere. 
Kanskje er det derfor våre Howard- og Chesterfieldsofaer er storselgere blant våre fløyelsserier. En klassisk Chesterfield får et uventet løft med en kornblå fløyelsdrakt og tidløse Howard imponerer med pudderrosa. En ekstra forgyllende detalj er de vakre messingnaglene som pryder mange av våre klassiske modeller. Om du foretrekker en innredningsstil med renere linjer og nedtonet atmosfære, men som fortsatt etterstreber den fløyelsmyke følelsen, finner du naturligvis enda flere stilrene fløyelssofaer i sortimentet. 

Rengjøring av fløyel 
Fløyel er et utrolig fint og mykte materiale som produseres av 100% bomull. Fløyel tåler ikke bli vasket med vann og bør derfor helst ikke bli vått. Materialet trekker lett til seg støv og vi anbefaler derfor å støvsuge den med en myk børste for å fjerne støvet på den beste, og mest skånsomme måten. Fløyel krever litt mer pleie og vedlikehold enn et vanlig møbel, men med rett veiledning og hjelpemiddel synes vi helt klart at litt ekstra møbelpleie er verdt det fantastiske resultatet du får av møbler i fløyel. Børst forsiktig rent sofaen med en myk børste for å holde stoffet rent og pent.
 
Det beste av alt er at du bestiller i fred og ro på nett akkurat når det passer deg! Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje