En enkel seng helt enkelt

176 stk produkter
Kampanje
576883(3).jpg

En enkeltseng er perfekt når du trenger en sove- og sitteplass, men ikke har så mye plass tilgjengelig. Har du dessuten behov av oppbevaringsplass anbefaler vi deg å velge en enkeltseng med oppbevaring under og på den måten utnytte møbelet og plassen maksimalt. En enkeltseng har mange bruksområder og passer utmerket som gjesteseng, barneseng eller kanskje som ekstraseng om behovet skulle oppstå. Under dagtid kan den med letthet brukes som sofa, eller dagseng - akkurat til det som oppfyller dine behov. En enkeltseng er et fasettert møbel som raskt finner sin plass i hjemmet. 

Billige enkeltsenger på Trademax

Trademax har et stort utvalg av enkeltsenger tilgjengelig, som du alltid får til best mulig pris uten at vi for den saks skyld har gjort avkall på kvaliteten. I sortimentet finner du senger fra 80 cm opptil 140 cm i fargene svart, mørkegrå, lysegrå, beige og blå. Hos oss finner du både ramme- og kontinentalsenger i enkeltutførelse samt justerbare enkeltsenger - vi vil med det påstå at vi har noe for alle i vårt utvalg. Avhengig av behov finner du selvfølgelige senger i ulike stiler hos oss. Kanskje foretrekker du en enkeltseng med en elegant sengegavl? Eller passer det bedre med en diskret rammeseng som kan styles som en sofa? Vi har mange valgmuligheter når det gjelder sengegavler, sengeben og andre tilvalg som gjør at din seng er tilpasset for akkurat deg og dine preferanser. 

Kvadratsmart Compact Living

Vi er klar over på at valget av en enkeltseng mange ganger blir avgjort på grunn av plassmangel. Derfor syns vi at det er viktig å guide deg rett om hvordan du kan innrede smart for å kunne utnytte hvert kvadratmeter så optimalt som mulig. Når plassen er et problem er det ultimat å velge en enkeltseng med oppbevaring under, der man kan oppbevare sengetøy og liknende. Ved compact living er det en smart idé å innrede med en seng som kan fungere som en dagseng - en sofa på dagen som er smidig å re opp på kvelden, på den måten fyller møbelet mange funksjoner og behov samtidig som den tar opp svært liten plass i rommet. Når du allerede er i gang med å shoppe din nye enkeltseng vil vi tipse om å ta en titt på vårt tekstilsortiment. Der finner du mengder av dekorputer, sengetøy og andre morsomme saker til å pryde sengen med. Når du handler hos oss har du alltid 14 dagers angrerett, som betyr at du kan overveie dine stylingvalg.

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Sengetype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje