Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 9 av 9 produkter

Populære filtreringer

En vegghylle i eik blir en vakker oppbevaring for bøkene eller pyntegjenstandene dine. Ettersom eik er et materiale som modnes og eldes med verdighet, kan du ha hyllen din så lenge du lever. Det blir en god investering samtidig som du får glede av den i mange fine år. Eik har lenge blitt betraktet som en vakker og holdbar tresort. Det fine med eik er at det aldri går av moten. Det er få tresorter som kan måle seg med eik. En vegghylle i eik blir derfor en verdifull eiendel å eie og glede seg over.

Innredet med stilig eik vegghylle

Er deres vegghylle i eik holdbar?

Alle vegghyller i eik er slitesterke og holdbare. Eik er et materiale som varer i mange år. Det er en av de sterkeste og mest solide tresortene du kan få tak i. Årsaken til at eik er så sterkt skyldes at det tar mange år for en eik å vokse seg stor. De er skapt for å vare lenge og godt.

Vil en vegghylle i eik koste mye?

En vegghylle i eik vil sannsynligvis ha en litt høyere prisnivå. Den viktigste grunnen er at eik er et tre som vokser langsomt. Det gjør det til en svært solid tresort. Men det kan heller ikke avvirkes så raskt. En eikeskog kan ikke hogges ned på samme måte som furu. Det er en av grunnene til at de vanligvis ligger litt høyere i pris enn andre tresorter.

Finnes det vegghyller i eik i ulike modeller?

Hos oss kan du få en vegghylle i eik i flere ulike utførelser. Prisnivåene er alltid overkommelige til tross for det solide materialet. En grunn til dette er at du kan kjøpe produktet ditt på nettet. Det bidrar til at du kan dra nytte av en gunstig pris. Du kan dermed få kvalitet som er tilgjengelig for deg å ta med hjem.