Betongbord

166 stk produkter
Kampanje
  • Betong
681294(1).jpg
Et betongbord er alltid det riktige valget. Den er stilig, slitesterk og stilig. De er med andre ord et bord som vil følge deg i mange år fremover og bli en del av familien. Botaniser deg selv i Trademax-serien og bestill betongbord billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Kan betongbord stå utendørs?

Det er både trendy og praktisk å innrede uteplassen med et betongbord. Fordelen med et betongbord er at det er slitesterkt, holdbart og tungt. Den vil med andre ord holde seg på plass uansett værforhold. Betong er et levende materiale. Bordplaten din vil etter hvert utvikle en patina på grunn av været. Det er derfor viktig at bordet ditt såpes regelmessig. På denne måten beskytter du bordflaten mot nedfall av ulike slag. Bordet kan stå ute hele året, men om vinteren er det viktig at det er under tak. Snø og is må ikke ligge på bordplaten.

Trenger jeg å behandle betongbordet mitt?

I utgangspunktet trenger alle bord vedlikehold, betongbord er intet unntak. Det er viktig at du ikke bruker andre rengjøringsmidler enn såpe og vann når du tørker. Du kan blande såpevann med ca 20% såpe og tørke av bordet. La bordet tørke før du legger noe på det igjen.

I hvilke modeller kan jeg kjøpe betongbord?

Hos Trademax finner du mange forskjellige modeller av betongbord. Bla blant sofabord, spisebord og utebord. Du finner også våre bord i ulike former hvor du kan velge mellom rektangulære, firkantede eller runde betongbord.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Oppbevaringstype
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende (1)
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje