Eikebord

432 stk produkter
Kampanje
  • Eik
1452541(6).jpg
Et eikebord er perfekt for de som ønsker et klassisk og moderne bord. Med sitt tidløse design inviterer bordet til herlige middagsselskaper og ser bra ut i ethvert hjem. I tillegg er eik et slitesterkt materiale med lang holdbarhet. Bordet ditt vil derfor være med deg i mange år fremover og skape vakre minner sammen. Utforsk Trademax sitt brede utvalg og bestill det eikebordet du liker best.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilke stoler passer til eikebord?

Når du skal velge stoler til bordet ditt, må du huske på at en stol tar ca 60x60 cm plass rundt bordet. Du vil også ha litt plass bak stolen slik at du enkelt kan bevege deg rundt stolen. I tillegg til det er det bare å velge de stolene du synes ser best ut og passer best til ditt eikebord.

Hvordan behandler jeg et eikebord?

Siden tre er et naturmateriale er det viktig å vedlikeholde bordet. Gjør det derfor til en rutine å olje eikebordet regelmessig. Voksolje er et utmerket alternativ. På denne måten vil bordet forbli vakkert i mange år fremover.

Hvordan pynter jeg med et rundt eikebord?

Et rundt spisebord i eik er både fleksibelt og stilig. Med et klassisk og tidløst design ser bordet bra ut i ethvert hjem. Fordi bordet er rundt, betyr det at alle havner i sentrum og kan delta i samtalen ved middagen. Plasser ditt massive eikebord midt i spisestuen og kombiner med flotte spisestoler.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Oppbevaringstype
Høy- og senkbart
Med hjul
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende (1)
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje