Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 937 produkter
1
...
40

Populære filtreringer

Oppdag den tidløse skjønnheten av et rundt bord - et møbel som utstråler eleganse og fungerer som et sentralt samlingspunkt for samtaler og fellesskap. Med sin harmoniske form og stilrene design skaper et rundt bord en innbydende atmosfære og blir et naturlig midtpunkt i hjemmet ditt. Uansett om det er i kjøkkenet, spisestuen eller stuen, gir bordet en følelse av samhørighet og skaper det perfekte stedet for minneverdige øyeblikk med nære og kjære. Utforsk variasjonen av runde bord og la deg inspirere av hvordan dette klassiske møbelet kan forvandle hjemmet ditt til et sted av både eleganse og funksjon.

Hva er fordelene med et rundt bord?

Fordelene med et rundt bord er mange. Det er enkelt, elegant og tidløst. Det vil si at det passer til nesten alle rom i hjemmet. Hvis du også har små barn hjemme, er et rundt bord uten kanter et perfekt valg.

Har dere runde spisebord tilgjengelig?

Ja, det har vi. Hos oss på trademax.no har vi rimelige runde bord tilgjengelig online både til kjøkkenet og stuen. Et rundt spisebord tar for eksempel mindre plass, og mange foretrekker nå et rundt bord fremfor andre alternativer.

Hvordan skal jeg ta vare på mitt runde bord?

De fleste bord er behandlet for å tåle daglig slitasje. Tørk av bordet med en klut ved behov og bruk underlag til glass og kopper.

Hvordan velger jeg størrelsen på mitt bord?

Å velge størrelsen på bordet kan være utfordrende. Det enkleste er å tenke på plassen rundt sofaen eller på kjøkkenet der bordet skal plasseres. Får alle plass til å sitte ved bordet? Hva skal bordet brukes til? Dette er viktige ting å vurdere når du velger størrelsen på ditt runde bord. Vi hos trademax.no hjelper gjerne til med ditt bordkjøp.