Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 20 av 20 produkter

Populære filtreringer

Et avlastningsbord i marmor gir deg en plass til å sette ting du vil ha fremme på display eller nær til hendene. Avlastningsbord i marmor er et vakkert møbel med høy funksjonalitet, du kan for eksempel bruke den til å sette kaffekoppen din på, legge fjernkontroller eller sette en vase med blomster på. Et avlastningsbord i marmor passer like godt i gangen som i stuen eller på soverommet, det kan plasseres mer eller mindre hvor som helst i hjemmet. Trademax sidebord i marmor kommer i flere forskjellige former, modeller, høyder og farger. Velg en som passer din stil og ditt rom.

Vakre avlastningsbord i marmor

Hva er et avlastningsbord i marmor?

Definisjonen av et avlastningsbord i marmor er kanskje ikke helt tydelig. Det er egentlig et sidebord i marmor som du bruker til å sette ting på midlertidig - men også permanent. Mange tenker at et sidebord i marmor skal være smalt og stå langs veggen, men det finnes også avlastningsbord i marmor som er lave, høye, runde eller kommer i sett på to.

Er et avlastningsbord i marmor holdbart?

En massiv marmorskive er tung, noe som gjør at møbelet står stabilt på sin plass. Skulle du eller noen gjest søle noe på skiven, er det viktig å tørke opp umiddelbart, da marmor er følsomt for fuktighet og syrer. Les gjerne om materialet marmor, slik at du vet hvordan du skal ta vare på ditt nye avlastningsbord på best mulig måte. Hvis du er usikker, kan du kontakte Trademax kundeservice, så vil de guide deg.

Hvor passer avlastningsbord i marmor?

Du kan plassere et avlastningsbord i marmor i de fleste rom. Du vil sikkert at gjester skal møte en innbydende møblering. Et hallbord i marmor i inngangen eller gangen din passer bra, og gjester får et godt førsteinntrykk.

Hvordan er avlastningsbord i marmor bygd?

En marmorskive ligger på ben og stativ, vanligvis av metall. Ben og stativ kan ha litt forskjellige farger, men til marmor gir svarte ben en god kontrast. Hos oss på Trademax finner du flere sidebord i marmor som passer alle forskjellige stiler og rom.