Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 647 produkter
1
...
27

Populære filtreringer

Hos oss på Trademax finner du et stort antall sofistikerte sidebord i tre. Avlastningsbord i tre har mange funksjoner, de blir en stilig dekorasjon i hjemmet ditt og fungerer også som oppbevaring. Hvis du vil kunne oppbevare ting i skuffer, på hyller eller i skap, finnes det flere stilige og praktiske avlastningsbord i tre som passer til dine behov. Et avlastningsbord trenger ikke å ha et understell med ben, det kan også festes på veggen og på den måten gi en luftig følelse til rommet. Når du velger et avlastningsbord i tre, åpner du opp for mange variasjoner.

Sofistikerte og praktiske avlastningsbord i tre

Hvor kan jeg plassere et sidebord i tre?

De avlastningsbord i tre som du finner hos oss på Trademax passer inn i alle rom og miljøer. Du kan ha avlastningsbord til et lydanlegg i stuen, som et møbel for votter og luer i gangen eller som nattbord på soverommet ditt. Avlastningsbord i tre passer inn overalt og tar ikke mye plass, men kan oppbevare mye.

Hvilke fordeler har et avlastningsbord i tre?

Fordelen med et avlastningsbord i tre er at det enkelt smelter inn med den øvrige innredningen. De avlastningsbord i tre som finnes hos oss på Trademax er av høy kvalitet og finnes i så mange forskjellige utførelser at du kan finne et som passer i hjemmet ditt. Med et avlastningsbord i tre kan de små flatene som ellers ville stå tomme, komme til nytte.

Hvordan vedlikeholder jeg et avlastningsbord i tre?

Tre er et lettstelt materiale, så hvis du velger et avlastningsbord i rent tre eller et malt, er det nok å tørke av med en fuktig klut for å rengjøre det. Du kan supplere med en egnet møbel- eller treolje for å øke glansen på det rene treet. Hvis du har spørsmål om de avlastningsbord som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.