Spillebord

36 stk produkter
2094396(2).jpg

Leter du etter et spillebord til spillekvelden med vennene eller noe som kan passe til alle i familien? Vi tilbyr et stort utvalg av ulike spillebord for ulike anledninger. Alt fra biljardbord, bordtennisbord til fotballbord og mye mer. Spillebordene finnes i ulike farger og material av høyeste kvalitet.

 

Spillebord for små rom

Hos oss finner du spillebord i ulike størrelser og spillebord som er sammenleggbare. Det gjør det lettere å  finne et spillebord for spillerommet eller et som skal passe inn med resten av innredningen i hjemmet ditt. For deg som har mindre plass finnes det et mini biljardbord som er bærbar og lett å ta frem, lett å bruke og enkelt å oppbevare når det ikke er i bruk. Verdt å tenke på er hvis du har mindre plass til et spillebord er at airhockeyspill krever mindre plass til å spille enn bordtennis eller biljard. Vi tilbyr airhockeybord i flere ulike størrelser. 

Multi spillebord

Kan du ikke bestemme deg for hvilket spillebord du skal velge? Ingen fare! Vi har også kombinasjonsbord der du kan spille flere ulike spill som bordtennis og biljard på samme spillebord. Kombinasjonsbord passer også deg som vil variere spill og maksimere underholdningen. Hos oss finner du spillebord av høy kvalitet og til lave priser. Når du kjøper spillebord hos oss er det rask levering og 14 dagers angrerett. Har du spørsmål på våre spillebord er du velkommen å ta kontakt med oss. 

 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager