Biljardbord

7 stk produkter
2094396(2).jpg

Med ditt eget biljardbord åpner du opp for mange morsomme stunder sammen med familie og venner, eller bare som en mulighet til å trene biljard alene. Hvis du har god plass, finnes det store fine biljardbord å velge mellom, men det finnes også små hendige biljardbord som er enkle å sette unna.

Gjør rommet elegant og eksklusivt med et biljardbord

Hvorfor skal jeg kjøpe et biljardbord?

Biljard kan spilles året rundt, og er en aktivitet der personer i alle aldre kan ha det gøy sammen. For å lykkes kreves det konsentrasjon, ferdigheter og litt flaks. Hvis du har et biljardbord, vil det alltid være noe morsomt å gjøre, og hvis du er nybegynner, finnes det mindre bord å begynne med. Biljard kan være en konkurranse, men også en avslappende måte å tilbringe tid sammen på.

Hvor kan jeg plassere et biljardbord?

Et biljardbord kan være så stort at det tar opp et helt rom, men det finnes også mindre og sammenleggbare bord. Hvis du ikke bruker biljardbordet ditt så ofte, kan det være lurt å kjøpe et som er enkelt å sette bort. For de som spiller jevnlig, finnes det eksklusive biljardbord som gir den rette atmosfæren.

Når kan jeg bruke biljardbordet mitt?

Hvis du har plass, kan du la biljardbordet ditt stå fremme slik at du kan bruke det når du får besøk av venner eller når du ønsker å gjøre noe morsomt sammen med familien. Hvis du har et mindre biljardbord eller et bord som kan legges sammen, er det ingenting som hindrer deg i å ta det ut på terrassen. Det er alltid morsomt å spille biljard.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)