Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 5 av 5 produkter

Bordtennis er ikke bare en morsom aktivitet, det gir også god trening og er en populær underholdning for alle aldre. Når du har et bordtennisbord, har du muligheten til å sosialisere, leke og trene samtidig. Et bordtennisbord tar ikke opp mye plass, og du kan velge om du vil ha det inne eller ute.

Bra trening og moro med bordtennisbord

Hvor kan jeg ha mitt bordtennisbord?

Et bordtennisbord kan stå på mange forskjellige steder, alt som trengs er tilstrekkelig med plass til å løpe rundt bordet. Mange stiller bordtennisbordet sitt på terrassen, i garasjen eller i kjelleren, men du kan også ha det i stuen når du spiller siden det kan felles sammen.

Hvorfor bør jeg ha et bordtennisbord?

Bordtennis er en sport du kan bli virkelig god på, men det er også en enkel aktivitet som ikke krever mye talent eller ferdigheter for å spille. Bordtennis kan spilles uavhengig av alder, reglene er veldig enkle, og du trenger bare et godt bordtennisbord, nett, ball og racket for å ha det gøy sammen.

Når kan jeg bruke bordtennisbordet mitt?

Det er ingen begrensninger for når du kan spille bordtennis hvis du har et bordtennisbord. Du kan spille hele året, og det kreves ikke spesielt utstyr for å spille. Fordelen med bordtennis er at du kan være flere som spiller sammen, eller du kan dele opp i lag. Det finnes bordtennisbord som kan stå ute i hagen, men det fungerer like bra å ha det inne eller på terrassen.