Fotballbord

14 stk produkter
1179070.jpg

Mange barn og ungdommer spiller fotballspill på datamaskinen og utendørs på en bane, men et fotballbord er likevel like morsomt å ha hjemme. Et fotballbord blir en aktiv måte å omgås og passer bra å ta frem i ferier og helger.

Vanlige spørsmål og svar om fussball bord

Hva er et fussball bord?

Et fotballbord er designet som en fotballbane med en rekke spillere festet på stenger som du spinner og beveger for å spille ballen frem mot målet. Fotballbord har mange navn og brukes i mange land. Det kan for eksempel kalles bordfotball, foosball, taka-taka eller kicker, men spillet ser likt ut og spilles på samme måte. I utlandet er det vanlig med fotballbord på kafeer og andre offentlige områder.

Hvor kan jeg plassere et fotballbord?

Fotballbord finnes i ulike størrelser og modeller, og de større modellene er som et vanlig skrivebord. Et fotballbord trenger litt plass for at det skal være mulig å bevege seg rundt det, men det passer fint i et større barnerom, et oppvarmet garasje, et innredet kjellerrom eller et annet sted der det er hyggelig å samles og spille et spennende spill.

Er det vanskelig å bruke et fussball bord?

Det kreves ingen forkunnskaper for å spille et fotballspill, og det passer og underholder mennesker i alle aldre. Jo mer du øver på spillet, desto bedre blir du til å manøvrere spillerne dine og score mål. Et fotballbord er et godt verktøy for å trene opp reaksjonsevne og motorikk, og er derfor en utviklende aktivitet som du kan få mye nytte og glede av å ha.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)