Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 5 av 5 produkter

Pinnestolen er en kombinasjon av et tidløst design, kvalitet og sittekomfort – perfekt til spisestuen, soverommet, gangen eller stuen. Med sitt stilrene og klassiske design er pinnestolen et enkelt møbel som passer inn i de fleste hjem. Hos oss på Trademax kan du kjøpe billige pinnestoler i en mengde ulike modeller og farger. Bestill i dag og få pinnestolene dine levert hjem til deg. 

Pinnestolen – En godt likt og hyllet klassiker

Pinnestolen er et tidløst sittemøbel som har vært populært under forskjellige epoker. Modellen til pinnestolen begynte å produseres allerede tidlig på 1700-tallet i sørøst England. Stolene fikk navnet “Windsorstoler” etter byen Windsor som var handelsbyen for levering av stoler til London. Etter at stolene kom til amerikansk mark ble de enda mer populære og begynte å lages i ulike former. De amerikanske variantene kom senere til å bli inspirasjonskilden til de norske pinnestolene som siden 1940-tallet har vokst stort innenfor interesse og fascinasjon. Pinnestolenes populæritet går ann å koble til det enkle designet som møbelet har. Med sine rette linjer i naturlige materialer ligger pinnestolens design nært den typiske skandinaviske designstilen.  
 

Pinnestoler i forskjellige modeller og farger

En pinnestol er veldig enkel, men samtidig et stilrent sittemøbel som passer inn i de fleste hjem. Takket være sin enkle formgivning er pinnestolen lett å matche med annen innredning, uansett om den er klassisk eller moderne. Nå for tiden finnes pinnestoler i ulike modeller. Den mest klassiske modellen er en pinnestol med høy rygg uten armlene. Denne modellen passer inn like godt ved spiseplassen som på andre plasser i hjemmet. Ofte blir den brukt som en ekstra stol som tas frem ved behov. Med sitt enkle formspråk er det en favoritt som blir satt pris på, dessuten er den veldig enkel å montere. Vil man ha litt ekstra komfort kan man kjøpe en pinnestol med armlene. Denne modellen kan ramme inn spisebordet på en fin måte, men passer også perfekt å plassere for seg selv på soverommet eller i gangen. Ønsker man å gi sin pinnestol litt ekstra bekvemmelighet så kan den med fordel kompletteres med sitteputene av ull eller lignende material. Du finner stolputer her

Vi tilbyr pinnestoler i ulike farger, sånn at du kan finne det som passer din stil og ditt hjem. Vi har svarte pinnestoler og hvite pinnestoler som takket være nøytrale farger er lett å matche med andre innredningsfarger. I vårt sortiment finner du også ulike nyanser som grå, gul, blå og grønn pinnestol. Pinnestoler kan enkelt kombineres i forskjellige farger for å skape et trendy og spennende inntrykk rundt kjøkkenbordet eller bordet du har i spisestuen.