Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 43 produkter
12

Populære filtreringer

Her finner du et stort og variert utvalg av gyngestoler. Velge blant mange ulike modeller, materialer, farger og størrelser. Gyngestoler er ikke bare vakre innredningsdetaljer, men de har også ergonomiske fordeler. En plass til å hvile eller produktivitet, her finner du den perfekte stilen for fleksibelt snurrende eller avslappende gyngende. Velg og vrak blant alt fra en gyngestol i retrostil til en gyngestol for den trendbevisste. Du vet vel om at vi har levering hjem til deg! Dessuten tilbyr vi 14 dagers angrerett. 

Gyngestoler til alle rom og behov

Sitt behagelig, når som helst og hvor som helst. Våre gyngestoler gir deg en perfekt kombinasjon av komfort, fleksibilitet og smakfullt design. Ved siden av sofaen i stuen, under leselampa i kosehjørnet, ved skrivebordet eller som en kjøkkenstol ved spisebordet eller kjøkkenøyen. Vi tilbyr gyngestoler med kompromissløs komfort for hele familien, uansett rom og behov. Kanskje er du ute etter en gyngestol med hjul til skrivebordet, en gyngestol som assisterende barstol på kjøkkenet eller en eggeformet gyngestol til å koble av i etter en lang dag? Våre gyngestoler har mange bruksområder. Velg mellom gyngestoler i tre eller stålramme, med stoppede seter i skinn, stoff eller PU-lær. Uansett om du vil innrede stilrent og nøytralt med en hvit gyngestol, eller leter etter et skikkelig fargeklikk, så kan du velge mellom gyngestoler i mengder av ulike farger, toner og nyanser.

 

Moderne gyngestol til hvile og ro

Allerede ved fødslen har vuggende og gyngende rørelser gitt en roende effekt. La en gyngestol i et nytt moderne design bli den klare plassen  til hvile og ro. Med lenestol-lignende utseende gir våre gyngestoler og gyngelenestoler maksimal sittekomfort. Det er fantastisk å se hvilken avkoblende effekter en gyngestol har! Visste du for eksempel at en gyngestol kan fremme muskulær avkobling i ryggen, og samtidig trene muskulaturen i bena. Den harmoniske gyngerørelsen kan også hjelpe til å tilbakestille hjertefrekvensen. Når kroppen slapper av, så la også hjernen hvile. En gyngestol kan derfor være til god nytte for de personene som har et søvnproblem. 30 minutters hvile i en gyngestol før det er på tide å sove kan bidra til en bedre søvn. Med en gyngestol får du helt enkelt et behagelig sittemøbel, som med sine positive innvirkninger på kroppen, er vanskelig å slå. Kompletter gjerne med tepper og pledd, og pynteputer for å forhøye kosefaktoren enda mer.