Sittesekk & sakkosekk

12 stk produkter
Kampanje

Sittesekk, sittepuff eller sakkosekk – kall det hva du vil. Her kan du slappe av og få maksimalt ut av hvilestunden. Synk ned og kjenn denne bekvemme sittesekken formes etter kroppens konturer. Med sittesekker eller sakkosekker skaper du nye muligheter for å hvile deg under kreative stunder. Plasser den i et hjørne, under skrivebordet eller mitt på gulvet. Mulighetene er stort sett uendelige når du har en sittesekk eller sittepuff i hjemmet ditt. Velg mellom flere ulike farger og størrelser fra Trademax sortimentet. Hos oss kjøper du fine og billige sittesekker!

 

Forhøy kosefaktoren med en komfortabel sittesekk

Når sittesekken ble introdusert var mange først skeptiske til både utseende og de ergonomiske egenskapene. I dag kan du finne de i hvert og hvert annet hjem som et sittemøbel, som blir satt pris på like mye i tv-rommet, som på barnerommet. Ettersom fyllingen i en sittesekk formes etter kroppens form så gir den en veldig skjønn komfort, uansett om du vil sitte eller ligge i den. En sittesekk eller sakkosekk passer alle aldre, barn som voksen også eldre personer som ønsker avlastning til for eksempel ryggen. Bli ikke overrasket om gjestene dine bråker om hvem som skal få sitte i den. Sittesekker er verdsatt og fungerer utmerket som en ekstra sitteplass i stuen når du har gjester på besøk. Det smidige designet gjør dem enkle å ta fram, og sette unna etter behov og ønskemål. Med en sittesekk eller sakkosekk får du et funksjonelt møbel som er like fint og trendy, og dessuten fleksibel og flyttbar.
 

Sittesekker og sakkosekker i forskjellige utførelser

“Sitt bekvemt i en sekk”. Det høres kanskje ikke så overbevisende ut, men en sakkosekk med fylling av polystyren (isoporkuler) celleplastkuler er både ergonomisk og komfortabelt. Hos oss finner du sittesekker og sakkosekker i ulike modeller og utførelser, og hva sier du om en sittesekk formet som en lenestol med et behagelig ryggstøtte? Velg mellom ulike størrelser og farger, og finn en som passer for akkurat deg og ditt hjem. Vi tilbyr sittesekker og sakkosekker som passer like bra til det trendy hjemmet, som det landlige, klassiske og retroinspirerte. Til den mindre leiligheten passer en mindre sakkosekk perfekt, mens i det større hjemmet kan man med fordel satse på en romsligere og større sittesekk. 
 

Å tenke på når du velger sittesekk

Når du har bestemt deg for å kjøpe en sittesekk eller sakkosekk kan det være litt vanskelig å bestemme seg for hvilken som passer akkurat deg best. Det finnes uendelig mange ulike varianter og utførelser å velge mellom. Tenk på hvilke behov og ønskemål du har. Er du ute etter en stollignende sittesekk, eller ønsker du en sakkosekk der du kan velge mellom sittende, halv liggende eller en liggende posisjon? Hos oss finner du sittesekker som er ergonomisk utformet der du sitter veldig bekvem, men også tradisjonelle sittesekker som passer utmerket uansett om du vil koble av sittende eller liggende. Velg mellom stilrene farger som svart, grå og beige eller la en sakkosekk i for eksempel rødt, lilla, grønt eller oransje bli et herlig fargeklikk i hjemmet.

 

Vedlikeholdsråd

Leter du etter en sittesekk som tåler søl så anbefaler vi at du velger en sittesekk i materialet polyester. Disse er nemlig vannavstøtende og derfor veldig lett å holde rene og freshe. En sakkosekk i stoff rengjør du enkelt med en fuktig klut. Ved grove flekker går det bra å bruke vanlig såpe. Om du trenger å bruke sterkere rengjøringsmiddel anbefaler vi at du tester det først på en litt mindre overflate, for å forsikre deg om at materialet ikke påvirkes negativt. En del av våre sakkosekker i stoff har trekk som kan tas aa. Disse vasker du enkelt i vaskemaskinen på 40°. Våre sittesekker er av materialet polyester.

Alle våre sittesekker og sakkosekker er laget i et slitesterkt og kvalitativt materiale, men så klart skal de brukes med sunn fornuft. Akkurat som med andre møbler bør man være ekstra forsiktig med skarpe gjenstander i nærheten av sittesekken sin. Som sittemøbelet den er, så er en sittesekk verken en hoppepute, eller et leketøy å skli rundt på. Har du katt så vær oppmerksom, sånn at sakkosekken din ikke blir et sted katten kvesser klørne på.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje