Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 7 av 7 produkter

Da saccosekken, eller sittesekken som den også kalles, ble presentert på markedet var det mange som skeptisk hevet øyenbrynene. Tanken på å ha en uformell sekk i stuen virket merkelig. Men så satte man seg i den og forsto hvorfor den er så behagelig. En saccosekk eller sittesekk former seg etter kroppen og gir støtte der det trengs. Ryggen får hvile og du sitter komfortabelt. Hos oss på Trademax finnes det et stort utvalg av sittesekker eller saccosekker som smelter inn i alle miljøer og skaper trivsel for alle aldre.

En sittesekk eller saccosekk som har blitt en suksess

Hvem kan bruke en sittesekk?

De saccosekkene som finnes hos oss på Trademax kan brukes av alle fordi de gir en behagelig støtte for kroppen. Så snart du sitter i den oppdager du hvor behagelig den er å sitte i. Hvis du har vondt i ryggen, får du avlastning, og hvis du bare vil lene deg tilbake, tilpasser den seg kroppen din og du kan strekke ut. Barn elsker at sittesekken er så formbar og tillater bevegelse.

Hvor kan jeg plassere en saccosekk?

De saccosekkene og sittesekkene du finner hos oss på Trademax finnes i mange modeller og er laget av forskjellige materialer for å passe inn i alle miljøer. Vil du ha en saccosekk i stuen, kan du velge et mykt, dekorativt stoff, og i barnerommet eller under tak på terrassen er det kanskje bedre med en sittesekk i et mer slitesterkt materiale.

Er en sittesekk eller saccosekk slitesterk?

Saccosekker er laget av et holdbart materiale slik at du kan bevege deg fritt. Alle sekker har fyll av små isoporkuler som holdes på plass av en innersekk. Sittesekkene er ikke laget for å hoppe i, men tåler normal slitasje. Hvis du har spørsmål om saccosekkene som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.