Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 306 produkter
1
...
13

Populære filtreringer

Sitt behagelig i en karmstol fra Trademax. Hos oss finner du karmstoler som er ergonomisk utformede, for maksimal sittekomfort. Takket være sitt fine formspråk med den formede ryggen og armlenet så sitter du veldig behagelig i en karmstol. Med gjennomtenkt design passer våre karmstoler dessuten veldig fine som en innredningsdetalj. Kanskje er du ute etter en karmstol til spiseplassen din, eller til gangen eller soverommet? I vårt brede utvalg av karmstoler i forskjellige modeller, materialer og stiler finnes en karmstol til alle hjem, rom, smaker og behov.

 

Karmstoler i forskjellig utseende og material

Karmstoler er et fellesnavn for stoler med rygg- og armlene, men det finnes mengder ulike modeller og varianter å velge mellom. I vårt sortiment finner du alt fra karmstoler i enkelt og stilrent formspråk, til større og lenestol lignende karmstoler. Velg mellom karmstol stoppet for myk komfort, eller karmstol uten stopping for trendy design og god retrofølelse. Vi har karmstoler til alle hjem og innredningsstiler, uansett om du er ute etter elegante, stilrene eller moderne varianter. Hos oss finner du for eksempel. 

  • karmstol tre
  • karmstol skinn
  • karmstol lær
  • karmstol fløyel
  • karmstol eik

Vi har karmstoler i populære standard farger, som svart karmstol og hvit karmstol, men også karmstoler i dempede nyanser og veldig fargesterke. På jakt etter karmstol til spisebordet? Pass på å sjekk ut vårt brede utvalg av spisebord og skap en komplett spisegruppe – akkurat etter din smak!