Svart karmstol

95 stk produkter
Kampanje
  • Svart
1280339(2).jpg
Populære filtreringer

En svart karmstol er ikke bare flott, den er også bekvem og gir deilig støtte til armene. Leter du etter en svart karmstol til spiseplassen, stuen eller arbeidsrommet? Hos oss finner du svarte karmstoler i diverse modeller, stiler og materialer, som for eksempel tre, metall, skinn og fløyel. Felles for alle karmstoler er at de har armstøtte. Dette gjør karmstolen ekstra komfortabel og spesielt egnet som stol til spisebordet, arbeidsrommet eller som en pen stol å henge klærne på om natten. Velger du en svart karmstol vil du sitte komfortabelt og ha flotte stoler å hvile øyet på.

Skap en stilren look med svarte karmstoler

Hvordan tar jeg vare på en svart karmstol med stofftrekk?

Har du valgt en polstret svart karmstol for komfortable middager, kan det hende du må rengjøre trekket. Noen av de svarte karmstolene som vi selger på Trademax har avtakbart trekk som kan vaskes i vaskemaskinen. For at det svarte trekket ikke skal krympe eller blekes, er det viktig at du følger vaskeanvisningen som står på stolstrekket. Hvis stofftrekket ikke kan fjernes, er det viktig at du prøver å fjerne flekken før den har tørket inn. Dette gjør du enklest med lunkent vann og et mildt rengjøringsmiddel.

Hva er en karmstol?

Enkelt beskrevet er en svart karmstol en vanlig stol med armstøtte. Mange synes at en svart karmstol gir høyere komfort enn en vanlig stol. Å gi armene en plass å hvile på skaper vanligvis en mer avslappet følelse, som passer perfekt under lange middager eller foran datamaskinen. Svarte karmstoler kommer i mange forskjellige utførelser og materialer, så du vil garantert finne en svart karmstol som passer i akkurat ditt hjem.

Hvor kan jeg plassere en svart karmstol?

Karmstolene du finner hos oss på Trademax passer i alle hjemmets rom. Hvis du leter etter en ekstra komfortabel stol til spisebordet, bør du velge en svart karmstol. Hvis du velger en ergonomisk svart karmstol, kan den til og med fungere som arbeidsstol ved skrivebordet. Vi på Trademax hjelper deg gjerne med å finne den perfekte karmstolen for ditt hjem.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje