Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Hvit kontorstol & skrivbordsstol

42 stk produkter
Viser 24 av 42 produkter
12

Populære filtreringer

Når du trenger noe behagelig å sitte i som passer godt inn med resten av interiøret, kan du velge en hvit kontorstol. Vi på Trademax tilbyr deg flere fine og funksjonelle kontorstoler i hvitt for alle anledninger. Du kan velge blant alt fra en liten krakk til en solid gamingstol med nakke- og fotstøtte.

Vanlige spørsmål om hvit kontorstol

Passer en hvit kontorstol i alle hjem?

Hos Trademax finnes det en funksjonell hvit kontorstol for alle typer hjem eller kontor. Du kan velge mellom forskjellige materialer som fløyel, kunstlær og stoff. Vi har moderne, elegante, klassiske og enkle kontorstoler i hvitt. Det finnes en modell for enhver smak.

Sitter jeg behagelig i en hvit kontorstol?

Trademax tilbyr deg hvite kontorstoler med optimal sittekomfort. Du kan velge en modell på hvit skrivebordsstol som passer for ditt behov. Tenk gjennom hvordan du vil bruke en hvit kontorstol; vil du sitte i korte perioder eller i lengre tid? Hvis du sitter i lange økter mens du jobber, bør du velge en ekstra komfortabel hvit kontorstol, gjerne med nakkestøtte og armlener. Det samme gjelder hvis du er en dedikert gamer, da kan en hvit gamingstol være et utmerket valg.

Kan jeg justere høyden på en hvit kontorstol?

De fleste modellene av hvit skrivebordsstol vi har i sortimentet er høydejusterbare. Du kan enkelt justere høyden på kontorstolen etter behov, slik at den passer akkurat deg. Det er viktig at du sitter i riktig høyde ved et skrivebord eller annet bord. For høy eller for lav høyde kan forårsake smerte i rygg, nakke eller skuldre.