Kurvstol

5 stk produkter
121637(25).jpg

Leter du etter en bekvem og stilren kurvstol til ditt hjem? Da har du kommet rett! Hos Trademax finner du et bredt utvalg av kurvstoler i ulike modeller og farger til konkurransekraftige priser. Uansett om du vil ha en kurvstol til stuen, verandaen, hagestuen eller balkongen, så kan du finne den her.

Kjøp billige kurvstoler hos Trademax - for en lun og koselig innredning.


Kurvstoler myker opp, og gir hjemmet en lun og koselig følelse. Om du verdsetter vakkert håndverk, og ønsker bekvemme møbler med ordentlig lang holdbarhet, er en kurvstol noe for deg. Vi har samlet ulike varianter av kurvstoler, slik at du kan innrede kosehjørnet eller kjøkkenet med sittemøbler som ikke tvinger deg til å kompromisse mellom komfort og vakkert design. Hos Trademax kjøper du billige kurvstoler du kan nyte i mange år.

Kurvstolen – Et flettet stilikon

Hos Trademax finner du flere ulike varianter av kurvstoler i vakker rotting og kunstrotting, designet for innendørsbruk. Rotting er et slitesterkt og holdbart naturmateriale, som gir møbler en følelse av høy klasse og førsteklasses komfort. Vi har kurvstoler med lav eller høy rygg, for en nettere eller mer inviterende vintagefølelse i stue, soverom eller kjøkken. Vi tilbyr også tips og råd for vedlikehold og pleie av dine kurvstoler, slik at de holder seg fine og slitesterke i mange år fremover.

Hvilke fordeler finnes med en kurvstol i rotting?

En kurvstol i rotting gir en lun og hjemmekoselig følelse, og gir en innredning til hjemmet av høy klasse. Rotting er også et elastisk materiale som bidrar til førsteklasses komfort og er holdbart og slitesterkt. Rottingmøbler er også passer også godt til både innendørs- og utendørsbruk. Kurvstoler er også lette å flytte på, som gjør de praktiske for ulike rom og bruksområder. Dessuten er kurvstoler laget av naturmaterialer, som gjør at de er miljøvennlige og holdbare.

Hvilke ulike typer av kurvstoler tilbyr Trademax?

Hos Trademax finner du flere ulike varianter av kurvstoler i vakker rotting og kunstrotting, designet for innendørsbruk. Vi har kurvstoler med lav eller høy rygg for en nettere eller mer inviterende vintagefølelse i stue, soverom eller kjøkken. Vi tilbyr også kurvstoler som passer godt rundt spisebordet.

Hvordan skal jeg ta vare på mine kurvstoler for at de skal holde seg fine?

Rotting er et levende materiale som består av lange fibrer. For å holde dine kurvstoler fine og slitesterke, bør du unngå direkte sollys og fukt. Tørk regelmessig av dem med en myk klut, og vask dem med en mild såpe og vann ved behov. Du kan også bruke en spesiell rottingrengjøring for å få bort flekker og smuss. Oppbevare dine kurvstoler innendørs, eller i en beskyttet hagestue under vinteren for å unngå frostskader.

Finnes det kurvstoler som passer til utendørsbruk?

Ja, det finnes kurvstoler som er spesielt tilpasset for utendørsbruk. Disse kurvstolene er ofte behandlet for å tåle vær og vind bedre, og er derfor et perfekt valg til uteplassen eller balkongen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)