Kurvstol

Viser 15 prisverdt produkter
Sorter etter

Rotting er mer inn enn noensinne! I stuen, soverommet eller kjøkkenet, kurvstoler myker opp og gir hjemmet en varm og hjemmekoselig følelse. Om du foretrekker vakkert håndverk og ønsker behagelige møbler med veldig lang holdbarhet er en kurvstol noe for deg. Vi har samlet ulike varianter av kurvstoler sånn at du kan innrede kosehjørnet eller kjøkkenet med sittemøbler som ikke tvinger deg å velge mellom komfort og vakkert design. Hos Trademax kjøper du billige kurvstoler som du kan nyte av i mange år fremover.

 

Kurvstolen – Et flettet stilikon

Rottingmøbler er kjent for å gi den spesielle følelsen av høyklassisk innredning. En flettet kurvstol med sete og rygg i flettet rotting kan få hvilket rom som helst å kjennes luksuriøst og hjemmekoselig. Rotting er et slitesterkt og holdbart naturmateriale som blir vakrere over lengre tid, noe som gjør det til et populært materiale å innrede med. De elastiske egenskapene bidrar til en herlig svikt og gir rottingmøbler førsteklasse på komforten. Rotting kommer fra en svingete lianlignende plante som kommer fra Palme slekten. Den vokser raskt og kan vokse hele 30 centimeter på et døgn. Tross det kan det ta opptil flere år før den er klar for å bli kuttet av ettersom at det øker styrken og kvaliteten på materialet. Planten trives best ved elver og andre fuktige plasser og ved felling hugges den av ca 30 centimeter over marken. Deretter tar man bort løv og tagger, før den tørkes og rengjøres med sand og vann. Etter ytterligere en tørkeprosess er rotting klar til å bøyes og formes til møbler og andre innredningsdetaljer. Materialets slitesterke egenskaper gjør at det vanligvis assosierer med utendørsmøbler, men faktumet er at rottingmøbler passer like bra innendørs som utendørs! Her har vi samlet forskjellige varianter av kurvstoler i vakker rotting og kunstrotting der design og formspråk er designet for innendørsbruk. Om du er ute etter en kurvstol til utendørsbruk så finner du sånne modeller under kategorien utelenstoler. 
 

Sitt bekvemt i en vakker kurvstol

Gjør din stue enda koseligere med en kurvstol i vakker rotting. Hos oss finner du billige kurvstoler med veldig skjønn sittekomfort. Len deg tilbake og nyt. I lesehjørnet med en bra bok, eller foran TV – i en kurvstol sitter du bekvem under lengre perioder. Vi tilbyr ulike varianter. Velg mellom kurvstoler med lav rygg for et lettere uttrykk, eller modeller med litt høyere ryggstøtte.Hvorfor ikke skape en innbydende vintagefølelse ved spisebordet? I vårt sortiment finner du ikke bare lenestoler i rotting til innendørsbruk, men også kurvstoler designet for å kunne gi spiseplassen et ekstra vakkert uttrykk. I en spisestol i rotting sitter du gjerne lenge og nyter lange og hyggelige middager. En del av våre kurvstoler kan du kjøpe inklusive puter for ekstra skjønn komfort. Ellers anbefaler vi å kjøpe en pute til kurvstolen din. Du finner vårt store utvalg av sitteputer her.
 

Vedlikeholdsråd og omsorg av rottingmøbler innendørs

Rotting er et vakkert naturmaterial som blir vakrere og vakrere med årene. Man trenger å være oppmerksom på at det er et levende material som består av lange fibrer. Om du oppdager mindre oppstikkende fibrer kan du forsiktig klippe bort disse, sånn at de ikke fester seg i klærne når du sitter i kurvstolen. Vær nøye med å rengjøre eventuelle søl umiddelbart med en ren klut. Rotting er et sterkt materiale, men kan med tiden tørke ut og bli litt sprøere og hardere. For å unngå at din kurvstol sprekker, bør den derfor fuktes med regelbundet mellomrom. Du kan med fordel tørke av den cirka 1 gang i måneden med en våt klut så hjelper du den med å beholde fleksibiliteten og spenst. Ved lav luftfuktighet kan det være du trenger å fukte materialet litt oftere. Søl og støv som lett kan samles mellom det flettede mønsteret anbefaler vi å koste bort med en myk børste. Igjen, rotting er et sterkt materiale, men tenk på å aldri belaste kurvstolen din gjennom å for eksempel stå på knærne eller føttene.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Stil
Pris
Utseende