Regissørstol

Viser 18 prisverdt produkter
Sorter etter

Hva er en regissørstol?

Tankene går naturlig nok til Hollywoods alle filmer og stolene som står klare bak kameraene. Navnet er inspirert av av nettopp denne typen av stoler. En regissørstol er først og fremst en sammenleggbar stol som i de fleste tilfeller består av en treramme, der setet er av stoff eller lerret. Dette er en meget praktisk type stol når du søker en fleksibel løsning, samtidig som den er estetisk tiltalende.

Kan jeg bruke regissørstolen ute på en terrasse eller veranda?

Du kan absolutt innrede din terrasse, veranda eller uteplass med regissørstoler og samtidig sitte komfortabelt. Stolene er både elegante og stilige. Du kan velge mellom sammenleggbare og faste stoler for en mer fleksibel innredning, noe som er praktisk når det kommer gjester. Har du en uteplass kan regissørstolene være et herlig alternativ til å nyte en stille og rolig dag. Det du trenger å tenke på er å beskytte stolene fra regnvær, da denne typen av stoff gjerne suger til seg vann, noe som i sin tur vil påvirke tredetaljene på stolen over en lengre tid.

Er regissørstoler stabile?

Takket være et vel gjenomtenkt design, er regissørstolene et stabilt alternativ og derav et godt egnet alternativ for balkongen, uteplassen eller innendørs. Den finnes i ulike typer av materialer og design som gjør at du enkelt finner en stolmodell som passer inn på uteplassen din. Regissørstolen er også et alternativ som lett passer inn med den øvrige innredningen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Antall stoler
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)