Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 62 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Farger påvirker oss, og hvis du vil ha en virkelig fargeklatt på gulvet, kan du velge en oransje matte fra oss her på Trademax. En oransje matte kan gi en skikkelig energiboost til hvilket som helst rom. Sannsynligvis har du allerede tekstiler som matcher, og da blir det både personlig og pent med en oransje matte i rommet.

En oransje matte lyser opp de mørkeste rommene

Hvor passer en oransje matte best?

Den passer overalt der du vil sette en fargeklatt, lekerom, baderom, soverom eller stue. Oransje er en varm nyanse som sies å oppmuntre mennesket til spontanitet og motivasjon; en oransje matte bør være gitt i et arbeidsrom. Det kan også skape en interessant atmosfære hvis du legger den i et rom du allerede har gule eller oransje farger, en ton-i-ton innredning utenom det vanlige. Du kan også ha den i hytta eller gjesterommet. Din personlige smak er altså det som gjelder, og du kan få hvilken stemning du vil hjemme bare ved å velge farge på matta.

Hvilke farger kan jeg kombinere med en oransje matte?

Det er bare fantasien som setter stopp for hvilke farger du kan kombinere en oransje matte med. Det er det som er så kult med en oransje matte, den er en skikkelig kameleon og passer med nesten alle farger. Blått i ulike nyanser kan være en virkelig kul kontrastfarge mot en oransje matte. Andre farger som anbefales å kombinere din oransje matte med er brunt, vinrødt, hvitt, lilla og varme gullgule toner. På Trademax tilbyr vi mange interiørdetaljer i morsomme farger som du kan komplementere en oransje matte med.